Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privrednici iz 120 zemalja na ekonomskom forumu u Lenjingradu, potpisali preko 2000 ugovora, Kina sve više nafte kupuje od Rusa, samo u prošlom mjesecu 20% više, Shell, OMV, EON potpisali ugovor o gradnji dopunske linije Sjevernog toka. A evropske diplomate, koje mi sve više liče na ove neradnike iz bosanske administracije jednoglasno produžili sankcije do kraja januara 2016, a Putin odigro na ŠAH pa kontra sankcije produžio do jula 2016, čisto onako da im pokaže kakvi su papci!
Jedan od najblažih oblika sankcija prema Evropi od strane Rusije. Mjere koje mogu EU baciti na koljena ovaj mudri političar nije pomenuo.
Ma sto se Puta proljepso...... ma frizura mu narasla pravo......
ovi europljani su blesavi dok si unistavaju ekonomiju zbog amerikanaca , ameri ljepo trguju sa rusima bez neki veci problema ...
Predlazem ovakav naslov "Putin produzenje naredio do juna 2016. godine protiv zapadnih zemalja embargo"
de ba, klix i pravopis, ne budi smijesan :)
e jeste bas ko deca, em bi aktuelne vijesti, em bi jios i da budu pravopisno ispravne, samo vam nesto smeta, aahahhaha a fkt jel neko cita ove vijesti? :) luno haj priznaj koliko si rijeci procitala :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo je pravi srbin, a ne ovi nasi kvazi-srpcad bravo putine, ko tebe kamenom, ti njega stijenom
Putin kompleksas niski koji je radio u DDRu kao KGB agent i poslije pada Berlinskog zida bio protjeran u Rusiju sa jednom ves masinom i malo namjestaja gdje je desetljecima lijecio komplekse protiv zapada i stvorio svoju marionet-demokratiju u rukama korupcije i ideala velike majke rusije sve za master plan osvete zapadu. Nije lako od Njemacke do tundri biti protjeran hihi, hajmo sad 3. svjetski.
ah tebe :) pa necemo trazit dlaku u jajetu :) pardon putisrbinu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jes opasan frajer
realno jes :) i markantan malo nizak za moj ukus, ali ima prolaznu :)
jesi znala da mozes svoj post da lajkas :) a mozes i dislajk, i nemoš da vrati , tj undo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi smo mi srbi