Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ova dvojica zaustave rat. Zapad ga je popušio za sva vremena.. A, što je možda i najbolja opcija 🤣🤣
Aj nek neko zapali K'uran, u Moskvi.... Kao na zapadu gdje zive nase Bosnje, al ga ne vole... Putine👑
Čekajte prvo da oduzmu Gazu.
Putin i asad,dva ratna zlocinca,i najveci lopovi na planeti....
Vise nego ikad ovaj rat je potreban Rusiji. Ovo je trenutak da i one koji su se dvoumili u vezi rata u Ukrajini (mislim na vecinski muslimanske drzave) okrene protiv Amerike i NATOa. Zato ce im biti potreban savez sa njima i maksimalno ce se se fokusirat na prosirenje rata protiv izraela u ovok trenutku preko svojih stalnih saveznika Sirije i Irana a to sve treba Hezbolah da podnese.
To Bošnju ne zanima ! On se ćvrsto drži zapadnih vrijednosti ! 😂🤣😂🤣😂🤣
Jes ćuo Bošnjo ?
Sto je sada reci? Putin i Asad humanitarci koji traze pomoc Palestini. Kako li to mora biti kontradiktorno u glavi prosjecnog citatelja ovdasnjih portala za koje su njih dvojica simbol iskonskog zla. S druge strane Zapad i Zelenko podrzase Izrael. Za koga sada skandirati????
Ova dvojica raselila 8 miliona Sirijaca svojim neselektivnim bombardovanjem, i oni nekome o obustavi granatiranja i raseljavanja. Hahahah...
Ovoj dvojici je lako naći zajednički jezik sa natanyahu-om Imaju nevjerovatno puno sličnosti
Putine, imaš ti više tih dugmića pred sobom...
Evo ih sad su i humanitarci, ko bi rek'o.
Dodik uložio veto
Sad ce putko dobiti simpatije bosnjaka🤣 Zbogom EU.
I ne treba nam, zdraviji smo od njih a danas pljačkaju, bolje da nas pljačkaju naši nego oni, treba dijasporu koja je fašistička provjeravati na granicama BiH Facebook, WhatsApp itd, kao što to rade Amerikanci.. smij se smijati ćemo se i mi ako si rvat pa pola vas hr je zapadne Europe pedofili vam hodaju morem, itd itd
Nisam rvat nedaj boze tupim nozom bi se zaklao, ja sam za da se distanciramo od EU samo zbog njih i mađara.
Posteno.