Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin je vrlo opasna životinja. On je pustio da u podmornici Kursk pocrka 118 ruskih mornara. Tipa se treba kloniti jer je psihopata.
Nebi me iznenadilo da su ameri i cifuti ucestvovali u obaranju aviona, ipak putko im rastura organizaciju u koju su potrosili milijarde dolara.
mason.
Smatram da je situacija sledeca, avio-kompaniji ne odgovara da je za pad letelice odgovorna posada, bilo kakva ljudska greska ili kvar jer bi se to direktno odrazilo njen imidz, odnosno akcije. Dok Kremlju ne odgovara da je nesrecu uzrokovala neka teroristicka grupa (pre svega Isis) jer bi se to negativno odrazilo na javnu percepciju i podrsku trenutne vojne intervencije u Siriji. A izgleda da zapadu odgovara verzija sa eksplozivom, e sad da li poseduju neke informacije i dokaze, ili se radi o propagandi je vazno pitanje.
Gospodine Kokica, dosta tesko pitanje, recimo, u spomenutom slucaju Moskva veoma lako moze da iskoristi tragediju da dodatno opravda i poveca svoje prisustvo i aktivnosti u Siriji, a verovatno i Iraku.
Gospodine Kokica, delimicno se slazem, ali izgleda da zaboravljate da se radi o drzavi koja je vise puta zrtvovala citave gradove i milione dusa radi pobede u pojedinacnim bitkama protiv tadasnjih najvecih sila. Naravno, to ovde nije slucaj, ali Rusija je dokazala da je ponovo svetska sila, rastucih interesa i ozbiljnih kapaciteta.