Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..sve u svemu, tačno rečeno...
Presedan je napravljen na Kosovu i od tada,nista ne treba da vas cudi!!!
...narušavanje principa nepovredivosti granica...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kao i obicno, jednostavno, istinito i razumno tumacenje svjetske politicke scene.
Nije lose. Sta ima novo kod tebe?
Našao se netko s jajima od titanijuma i sasuo sve u lice gamadima koje cijeli svijet gleda i ništa ne govori. Neka Putina da Bog da ti uvijek bio predsjednik Rusije.
Ameri misle da su Rusi indijanci, sa lukom i strelom, pa se ovako odnose, zaboravljajući da u ruskim rukama oganj koji može spaliti cijelu planetu.
Rusi se vinuše prvi u nebesa, a ameri na "Mjesec" gdje se još vijori pobodena američka zastava.
to Putine brate neka si im rekao familiju im fašističku njihovu...BiH je uz tebe
Pričaj u svoje ime kažeš debil je uz tebe*
Susicuu Vucicuu
osim kad su vas talibani prebili...
ne amerika dedžal
U prevodu,,Klovnovi iz Amerike,vi ste nama smesni a sto se vase sile tice,mozete samo da nam popusite i vi i vase saveznicke fufice"... p.s.ucio sam ruski :)
,,rekao"...Vidis kako to Putin prosto zavuce!
Vala natakarili se na Rusiju ali nemaju hajra od tog. Sve kad sabereš, da ne bi rusa u politici zadnjih 10tak godina mnogi bi se ratovi počeli voditi. '' "Rusi zapravo vole Amerikance, ali američka politika je nešto što jednostavno ne žele prihvatiti" '' A ova mu je za ripleja
Nikada nemojte zaboraviti kada napišete ili kažete usa ili amerika griješite jer ustvari treba da napišete Izrael... Izrael, odnosno ortodoksni jevreji upravljaju Amerikom, Kanadom, Evropom... Uvijek ću biti protiv ulaska BiH u EU
Svaka čast na ovom komentaru!
MA JEDI GOVNA BACUSKA.PA DA NE NAPADATE I NE OTIMATE TUDU ZEMLJU KO VASI SAVEZNICI KAKO SE TO KAZE NASI ISTOCNI SUSJEDI NE DAO IH BOG NIKOME OVAKVE NE BI VAS NI OBUZDAVALI
samo ti prkosi majmune jedan, niko neće tebe da ukroti, samo ti daju lekciju iz bontona da ne diraš tudje, a svoje ne daj. A ti uzo prepisivati lekciju od ovih naših srba,hoće sve ,a ne mogu ni svoju obradjivati, jer ih jede bijela kuga svaki dan.
A ko m u daje lekciju? Engleski i Francuski "mirotvorci"?
Putko miran budi razjario si se....,- vidio si da Ameri u svijetu pocinju ratove zadnjih 20.g pa i ti da pokazes da i ti mozes, kurvestara si isti si ko cetnici ,sto su radili 90-tih...!
osim cecenaca