Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudijci hoce silom da oponasaju svoga velikog brata.
"Ovaj savez ima za cilj boriti se protiv svih koji siju strah i smrt među nedužnima, te degradiraju islam kao vjeru", rekao je saudijski prijestolonasljednik tokom svog obraćanja u Rijadu. A IZRAEL ubija godinama neduzne muslimane a vi slijepi i gluhi , koji ste vi pijuni .
"Saudijska antiteroristicka koalicija" zvuci uvjerljivo kao "americka mirovna misija" ili "vuk vegetarijanac" :-)
Pogledajte vi sve oni koji se vrate iz takozvano skolovanje u saudijskoj arabije sta rade u svijetu i cime se bave, sta god da rade, ali medju njima nemamo ni jedan dipl. ekonomista, ni ti dipl. pedagoga, psiholpga, rezisera, orientalista niti lijekarai..... samo ih bud sa dugum bradom i kratke pantole i sam da mute mudje muslimana bosnjaka u dzamijama sirom nasa lijepa bosna. i doduse znaju citati casni kuran i ponesto arapski govoriti i sto najvaznije da imaju po dvije ili vise zena.
Ma odjebite vise i vi sa svojim krpama na glavama i bradama u tri "piQke" materine !
Misliš "pičke"? Izražavaj se bolan tako da te cio svijet razumije.
Hvala na prevodu :-)
Koalicija Saudijske Arabije i Qatara ali protiv Kurda,vide da im isil dnevno gubi po jednu regiju a zna se da su bas ove dvije zemlje mentor i finansijer isila
KAd je Buša napadao Irak bez razloga jaki saveznici su pro forme bile mnoge pacifičke ostrvske zemlje, al se je zato mogao poudati u ALBANIJU !. KAko ljudi voze dronove, to je za ne povjerovati ! :)
stvarno
Da se i Čović nije JUČER javio u koaliciju ??