Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodana cetnicka duso: Ti i svi ko ti tihic i ostali cetnicki agenti su krivi sto jos nije bilo pravde u haskom tribunalu! Srbija je za sve kriva,ta drzava nebi trebala vise ni postojat,vec ono malo sto bi ostalo od nje,beograd i pasaluk treb\'o bi se nazvat-drzava jadnica-etnicki cista a tanka ko glista! Srbija je kriva za sve ratne zlocine i genocid muslimana-bosnjaka po Bosni i Hercegovini,srbiji,Kosovu i crnoj gori! Sve bi te micro-drzave trebale smanjt na makovo zrno,jer i crna gora jeste manja od makova zrna,ostao bi joj samo lovcen,budva,sve ostalo je Bosna i Hercegovina,vi koji se pravite i ignorisete historiju to ce kad tad cio svijet znat! BOSNA4EVER!
Mala ispravka za g.Ljaljića - Ne zavisi od stava Holadije već od toga gdje se nalaze ratni zločinci!
Ti Bosnjacki stakoru i ubleho izdajnicka si ruglo jada i nesrece Bosnjaka Sandzaka a i Bosne kada se got pojavis i nesto izneses smuce nam se takvi ljigavci koji je ta Genocidna Smrdija isturila da rade najprljavije poslove za njih kao sto su tebe unajmili kao psa kome su sakrili nesto i znaju gdje je i traze od tebe da imnadjes ono sto ti nikada nece reci gdje je to jest trazenje njihovih Heroja povjerivsi tebi a nasih najvecih krvnika.Bio bi vise dostojan da sam te upoznao negdje pored puta ili na ulici sa ispruzenom rukom da trazis sadaku ili bilo kakvu pomoc nego sto si ministar genocidne Smrdije kojoj si prodao i posvadjao Sandzak zajedno sa onim Zvaljavim Ugljaninom te ste Bosnje zavadjene i sludjene medjusobno tuku zbog vasih podjela i zbog minder i ljubljenja dupeta Tadicevog od strane tebe i Voje Kalasnjikova od strane onog ti ahbaba Ugljanina .Toliko ste se uvukli u dupe da vam vire samo vrhovi noznih prstiju .Govorite programirani i besprijekorni ste poslusnici i dousnici dog vas svi ismiajvaju i sprdaju u vas obraz moze sve jer ste beskarakterni i djonovici .Ljigavce jdana kada te istrose i sutnu a dodjes li u da trazis selamet u Bosnu znaj da cu uciniti sve da takve ljigavce postavimo da brisemo cipele o tvoj obraz da ga ocistimo jer ga je nemoguce gledati takvog smrdivog. Smrdijanski laprdasu poruci Smrdiji neka isporuci te Genocidne dzukele Mladica i ostale i nekanam vrate Stankovica u prdekanu i neka ne lazu vise jer je previse ljihovog laganja i kurvanja nebili se smilovali nad tom septickom Smrdijom.Poruci im nema nista od toga Mladica u hag da Holandjani skinu sram sa svoga lica jer ne mogu vise da nose govna na svom obrazu zbog tvoje usrene septicke Smrrdije i njihovog sranja i zlocina te zlocinaca koje ti u uloz ufuranog Dzejms Bonda pokusavas naci.Koji jad od ljudskog roda moze sebi nisko dozvoliti da radi najprljavije stvari u zivotu samo da bi imao minder.Idi jado budi komunalac ali dostojan i ponosan na sebe. Znam cestitih Ljajica sto im ugled sroza dvonoga gnjido izdajnicki stakore sikter zauvijek i glave ti dosli ti za koje radis.