Nastavljaju protest uprkos kazni
3
Pussy Riot snimile novu pjesmu protiv Putina
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjevanje u crkvi protiv Putina bi nekako i prošlo, ali najgore što su izudarale tog nedužnog starca što im je rekao da prestanu. Skrnavljenje drvenog kipa Marije urezivanjem nožem svojih imena bi vjerovatno prošlo i neopaženo, ali kad je pala krv u crkvi, e bilo je vrijeme da se zaustavi takvo siledžijsko ponašanje. Te dvje godine je kaznica za njihov zločin. Trebalo im je odrapiti 6-7.
Ma nema problema za svaku pjesmicu po 2 godine pa neka snime citav album sa 12 -13 pjesama ,a mozda i dupli !
ja bi sprchio ovu prvu
PUSSY TRIOOO.
de nema to veze sa putinom ko da se on boji tri Pussys, to je obicni vandalizam u bogomolji i svagdje bi se isto tretiro, a ovo je samo propaganda protiv putina.Ko da drugi ne pjevaju i protiv obame i svakog politicara i kraljice, al ne izvode pjesme i sotonske rituale u crkvi.
HAPSI SVE!
@laf mamic.u ti cet.nicku
Predlažem da se pomiluju i puste članice grupe Pussy Riot uz uslov da održe spektakularan punk koncert pored Kabe u Meki. Takođe,molio bih dobrovoljce za organizaciju koncerta,mogu i hadžije u obzir doći,da postavimo štandove ispred velike džamije u Meki za prodaju karata,alkoholnih pića,vutre,itd.(prednost imaju djevojke do 24.god). Obzirom da se predviđaju paklene vrućine u Saudijskoj Arabiji i naredni mjesec,djevojke molim da ne nose nepotrebne dukseve,majice,pantalone,itd,već da se što oskudnije obuku... Hvala na razumjevanju!
PUSTITE IH !!! ODMAH !!! ! ! ! ! !
vjernike ne treba vrijedjati, nego ih smjestiti na psihijatriju.
Nisu ništa skontale. :) Nije problem pjesma, niti su uhapšene zbog pjesme kako to neki žele predstaviti. Uhapšene su zbog upada u crkvu, zlostavljanja vjernika, pravljenja nereda i ukratko huliganizma. Mjesto za njihovu \"umjetnost\" je pozornica, koncert, možda gradski trg, nipošto upad gdje nisu pozvani i gdje prave nered. Znate li kakav je zakon u Teksasu za upad na tuđi posjed? :)
Neka vas je zatvorio, previše žene uzimaju sebi za pravo nekim zahtjevima, evo ove su otišle do toga da maltretiraju ljude u crkvi i vrijeđaju vjere. Ima da vas Putin istrenira u zatvoru da ćete, kad izađete, biti poslušne ženice koje znaju da začepe.
nisu u zatvoru, vec su iza resetaka, y.e.b.e.m. te glupa
pa zar ove pičketine nisu u zatvoru?
ama uzmi jednu motku pa im zagrij dupence nece one vise skakutati