Svijet
0

Pula: Motivi peterostrukog ubistva porodične razmirice

FENA
Foto: Dnevnik.hr
Foto: Dnevnik.hr
Motivi peterostrukog ubistva koje se u četvrtak navečer dogodilo u Puli, "su u obiteljskim razmiricama", izjavio je novinarima istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujić.

Stravično peterostruko porodično ubistvo dogodilo se oko 19,20 sati u porodičnoj kući u Rohregerovoj ulici 33, kada je, prema prvim neslužbenim informacijama, 46-godišnji Damir Voschion pištoljem ubio svoga brata Deana Voschiona (40), njegovu ženu Natašu (36) te njihovo dvoje djece - dvomjesečnog dječaka te sedmogodišnju djevojčicu.

Potom je istim pištoljem ustrijelio i svog oca, 70-godišnjeg Renata Voschiona. Počinitelj ubistva se nakon toga sam predao pulskoj policiji. Istražni sudac Vujić novinarima je rekao samo inicijale ubijenih te ubice.

Šokirani susjedi novinarima su izjavili kako je porodica bila mirna te da prije nije bilo ekscesa. Neslužbeno se također doznaje da je ubijene u stanu pronašao jedan od susjeda.

Očevid je i sinoć iza 22 sata bio u toku, a uz istražnog suca Svetislava Vujića obavljaju ga djelatnici Krim-policije te zamjenik županijskog državnog odvjetnika Vlado Sirotić.

Istraga je u tijeku, a o pojedinostima ovoga peterostrukug ubistva policija će izvijestiti na konferenciji za novinare, koja je najavljena za petak.