Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku vam j. Dva marinca su ga savladala! To nećete napisati, ali kad treba satanizirati Ameriku, to ćete prvi. FUJ.
Kad afrikanci ,arapi i ostali obojeni paraziti budu vecina ucinit ce jednostavnu stvar - POKLAT CE NAS SVE zato sto nas mrze .Ne dolaze oni ovdje sto nas vole i da rade,dolaze da nas iskoristavaju,da se naseljavaju ,da nam siluju zene i da nas pokolju kad budu vecina... Posjetite ::: http://pandora.kreativisti.org + facebook stranica https://www.facebook.com/pandora.hr
Evo pise na portalu index.hr da je radikalni marokanski islamista u pitanju..
Fulan is BACK:) Mevlidu su fetis samo ambasade..
Sreca u nas i nema brzih vozova..
Bas sam se "iznenadila" da je opet musliman pucao.
Sve te arapine okupiti na jedno mjesto zaprašit benzinom i ......
Gdje vam je taj AmsterSdam?
Kazu da su napadaca savladali americki marinci koji su se slucajno zadesili u vozu, a da je jedan od putnika cuo da napadac repetira oruzije u wc-u i onda da je alarmirao putnika, i napadac je ispalio hice, ranivsi nekoliko putnika, ali su ga marinci razoruzali. Eto to sam slusala na vijestima.
ja ne kontam odakle ovaj izvadio kalaš,iz zadnjeg đepa ili imao fotrolu i nadam se da municija nije opet iz konjica.
e jest i to neki terorista, branio se sutnjom, pa sta ima reci o toj svojoj ideji, zasto je to uradio?? pola tih nazovi terorista su obicni pacijenti.
ZIVIO EUGEN SAVOJSKI I AUSTROUGARSKA MONARHIJA !
ustaški kamenjaru, objasni nam kakve veze imaju Austro-Ugarska nastala 1867 i francusko-talijanski klošar i palikuća koji je umro 1736 ??
i dvojica amerikanaca ga savladala DVA RAMBA
Tek sad da objave :D bilo jutros to
obRAcun balkanske mafije:):)