Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro sam gledao izvrstan PBS Frontline dokumentarac u serijalu "ISIL". Bavili su se nastankom ISIL-a i propustenim upozorenjima koje je CIA slala Bijeloj Kuci, na kraju bivsi duznosnik CIA-e navodi "Najveca ironija je u tome sto ISIL koristi oruzje koje su platili gradjani SAD-a, tacnije, oruzje koje je americka vojska ostavila irackoj vojski u skladistima, a koji su bukvalno samo isetali kada se na ulazima pojavio ISIL" Preporucio bih svima da pogledaju taj serijal, posebno za one koji zele da shvate kako se ISIL organizovao i odakle im tolika moc i prvenstveno zbog cega se cak i Al-Qaida ogradila od njih
CIA koristi svoje ljude da upravlja svima njima, a ko fol oni su protiv njih. Cilj Izraela je oslabiti svoje neprijatelje, a to najbolje rade ubacivanjem svojih ljudi i raspirivanje jos vece mrznje. Sad im je fora kontrolisati ISIL, Nusru i ostale. Ono slucajno kazu greskom iz aviona im izbacili oruzje ISILU. Jest, slucajno ahaaa...I ova vrana na grani vidi to, pametne su vrane.
Opasno je u Bangladešu jer ako ova kriza potraje treći svjetski rat više nitko nemere zaustavit
Možda teroristi samo žele zajedno sa taocima iftariti. Niko ih ne razumije, jadnici...
Pa dokle vise, mozemo imati normalan svijet bez ratova,gladi,siromastva ne nama je dosadno pa hajmo da zaje*avamo sve oko sebe
Hoce li im nekad dosadit?
@Lostframe Ne moras se ti ni zenit onda
@Lostframe Dje ce ti to dosadit. Jarane da kazes vise od dvaput dnevno skonto bih nekako, al ovako ne kontam...
šta nas briga za "njiha", jel da? nisu nam blizu srca....
ko i njiha sto je briga za nama japancima.
@MinayashiNakitu I care!
Sto nevine ljude sa sobom nose? To su vecinom propalice koje nikada nista nisu uspjeli pa zele paznje. Kurtoni jedni koji nemaju pamet nego izvracaju ideologiju po svome egoizmu.
A sta ako su taoci iz amabasade Sjeverne Koreje... hmmm
Onda su ga ugasili:))
Ovaj put muslici su u konfliktu sa hindusima...
strava u bangladešu