Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi sam svijet htio ISIL bi bio ugasen za 7... 6... 5...4...3...
pa bas su pobili 11 civila gledam na tv.. da vas neko bombarduje godinama gdje bi ste isli pa podzemni tuneli moroni glupi.. nista bez pjesadije..
Homs i Ham nije pod kontrolom ISIS_a, opet se bombarduju drugi
tuci...samo tuci govna mamu im ebem.
Ako ti se ne sviđa bosman onda odjebi i idi bori se za ISIL
bosman- ovo me podsjeca na neke sa ovih prostora koji isturaju djecu u prvi plan i kmeče, dok su prije toga orgijali, izazivali, ubijali itd... ovo treba sve poravnati i gotovo, ovi ce ako treba samo djecu snimati i isturati a naravno tu ce i ameri pomoci, koji su ih i stvorili i naoruzali...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cini mi se da i ne gadjaju bas precizno ?
Jel moze da mi neko objasni da ne googlam koja je razlika izmedju sunita i šita muslimana jel to neka razlika u vjerskom ucenju ili sta i im li jos kakvih vjerskih frakcija islam ako su vjerske?
e ovako se to radi a ne ko amerikanci lafo naoruzavaju umjerenike a ovi daju oruzje isilu ovo je jako pametna strategija kad isil ostane bez nafte i municije malo sutra ce ratovati
ništa dok pješadija ne krene a onda će biti nazaj,nazaj
Rusija usla u Siriju da zastiti Asada od milicija iz FSA i ostalih pobunjenika koji se blize Latakiji koja je podrucje Alavita i koji su istjerati Asadovu vojsku iz Sjevernog dia Sirije, a ne IDIL. Asadu i Rusiji je potreban IDIL jer je IDIL otvorio Istocni front u Siriji koji je najvise kostao Sirijske pobunjenike jer je IDIL ih napao iza ledja. IDIL vecinom udara na ostale pobunjenike, ne na Asada, i to ovaj zna i zbog toga skoro nikad nije bombardovao IDIL-ske gradove dok je Halep i Homs srusio do zemlje. Ukoliko nestane IDIL, nestat ce i Istocni Front pa ce svi Sirijski pobunjenici rijesiti taj teret i okrenuti se Zapadnoj Siriji gdje Asad jos vlada. Jos je smjesno sto Rusi bombarduju Homs a nece Raku (Glavni grad IDIL-a) a Homs nije pod kontrolom IDIL-a nego Anti-Assad milicije! IDIL-u ce ovo ici na ruku jer sto vise Rusija udara na pobunjenike iz FSA i ostale, vise snage ce oni izgubiti na Istocnom frontu pa ce IDIL lagano ulaziti u mjesta gdje prije nisu mogli. Zivi bili pa vidjeli.
Sumnjam druze. IDIL je u ocima svih vecih sila jedna sprdancija koja se moze brzo rijesiti ali svi su njih iskoristili za svoje ciljeve. Ameri koriste IDIL da bi mogli dobiti podrsku za vojnu intervenciju u Siriji i tako da sruse Assada. Rusi koriste IDIL da bi mogli dobiti podrsku za vojnu intervenciju I tako da sruse FSA i pro-Zapadne milicije. Turci koriste IDIL da udju u Siriju i da tako sruse Kurde. Sve je ovo igra saha za ove vece sile. IDIL nije toliko mocan koliko je napuhan. Nemogu oni ratovati sa Rusima ni Amerima ni Turcima... Ali te sile ih nejebu ni 1% jer samo ih koriste za svoje interese.
Samo da vam kažem, pravi se nova Bosna... Rusi i Ameri će se sporazumno infiltrirat u Siriju, napravit prelaznu vladu ko u Iraku, a ISIL-a i Nusri qraca ostalih neće više biti na mapi. That's it.
ja sam budist
pa ja ću uzet azil kao budist, a vi se rokajte i branite svoju Bosnu glasajući za SDA 25 godina, jel može?
UNJIŠĆILJI HAMBARI NJEFT. UNJIŠĆILJI ISILJ BAZJU. 😁
Ruska avijacija oslobađa arapske zemlje od terorista, koji su bombama i avijacijom rušili države koje je narod stoljećima izgrađivao. Kolo sreće se okreće.
pa što uništiše američka skladišta? hahahah Haj nek malo i Srbi osjete osvetu da neko američku robu uništava
Rokaju ovo pijani Rusi , i to rokaju kvalitetno ... !! ! !
Ne znam kako dobro da ciljaju, tu će stradati i dosta nevinih.. Jadna ta sirota zemlja i narod koji je naseljava, kad su se našli na vjetrometini interesa svih svjetskih silnika..
Ne znam kako ću preživjeti taj dislajk nafuranog, balavog vjernika, zaista...
Nastavi sa minusanjem umna sirotinjo.. ja imam posla..:)
Kakva su vremena došla da Rusi spašavaju obraz muslimanima, kad se sami nisu mogli izborit sa ISIL-om.
Nego hindusi jel indijanac ?
opca kampanja unistenja sunnitskih muslinana.
Ne brinite nista uskoro ce i nas.
uh ***te jest onaj u autu imo srece da nije pola minute ranije stigo
Sirija je postala poligon za testiranje oruzja.