Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi ko nije gledao maloprije emisiju na ftv fulio je komediju...jedan od gostiju v. incko u po emisije opsova...duska jurisic mu veli...gospodine ovo je javni servis nema psovanja...a lagumdjija veli da je psovkom inzko iskoristio svoje ovlasti...:) tema je bio i trump izmedju ostalog...
ps. jos je inzko lupio da je bolje u bosni zivjeti sa dvije milje primanja...nego u garnispartenkirhenu sa tri milje...
Nama ce biti isto bilo ko da je na svjetskom tronu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovi momci mogu vratiti čovječanstvo sa ivice. kad se pogleda koja masa dokazanih lopova, gadova i krvoloka negoduje ovih dana, samo još više podržavam trampa.
tacno tako! Mene najvise boli koliko su svi isprani i da vjeruju u lopovsku pricu i da sve sto nije u okviru njihovih vidika smatraju totalno pogresnim... I to je dovelo do toga da imamo svakakve mekusce kao nekakve predsjednike velikih sila
sva ova histerija slikovito govori o stepenu ispranosti mozga kod tamošnje sirotinje od strane režimskih medija. a uzvrtila se i unervozila i, do sada nedodirljiva briselska elita. definitivno duvaju neki novi vjetrovi. hoće li, i u kojoj mjeri, oduvati nakupljeno smeće, vidjećemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo
OPAAAAA Novi svjetski poredak lupa na vrata....
Trump radi a 19 decembra moglo bi se promjenut predsjednik Clinton da bude 20.01
Dolaskom Trumpa na vlast uklonjene su velike prepreke za bolju budućnost čovječanstva.
@drinsky1serbico U jednom griješiš. Ne vrši se islamizacija zapadne civilizacine nego terorizacija zapadne demokratije.
Dobro ga je Krenulo samo tako 😄.
who is you?
Ako žele srediti probleme planete Zemlje onda prvo što treba da naprave je uništenje Meke i Medine a zatim zabraniti bilo kakav kontakt sa muslimanima i izolirati te zemlje. Uvesti smrtnu kaznu ko ima bilo kakav kontakt sa muslimanima. To za početak.
Bolestan komentar .
Zašto? Zato što si ti musliman
imal netko njihov broj da hi zovnem i da him kajem ja nešto i da him se nahebem famelie
Trump misli da ce mu cionisti preci preko ovog tek tako. Mogao bi on biti Kennedy II.
@drinsky1serbico ne zna ti trump gdje je srbija, a pitanje zna li i putin
@drinsky1serbico pa vas su bombardovali ne nas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad će tek sve da bude u redu i da legne sve na svoje kao što je bog rekao! to će biti samo rezultat kad dva normalna čovjeka sjednu za što i obojica kontaju realno stanje svijeta....nikad nam bolje neće biti jao u narednih 10 godina
...saradnji izgradnje....
Ne znam koji je veci pedercina
"Moramo raditi na izgradnji saradnje" Evo jedan konstruktivniji anagram? "Moramo sarađivati na izgradnji rada!" Radite nešto, jbo li vas tata koruptni elitistički!
Razgovor trajao 3 min 😆