Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Samo napred zene. Jedva cekam da Iran postaje normalna zemlja a ne muslimanska diktatura.
@luxury evo mene u Iranu, i moram ti priznati da je normalnija zemlja od one u kojoj ti zivis. Pa se potrudi i moli da tvoja zemlja postane normalna. Zivio Iran i Vrhovni vjerski vodja Hamnei!
Iran je skroz druga priča kada se poredi sa drugim zaljevskim zemljama. Jako su kulturni i učtivi. Odlično govore engleski, jako su obrazovani i nisu radikalni poput prljavih Arapa, ne žene više od jedne žene i nemaju ugovorene brakove.
"Nisu radikalni". Zene ne smeju da se krece same nigdje. Moraju biti pokrivene. Zene ne smeju ucestovati u sportskim i muzickim dogadajima (npr fudbalska utakmica zabranjeno je za zene da udje i gledaju utakmicu). Zene ne smeju da igraju sport itd. Iran je jedan o mnogih islamski drzava gdje su zene ponizene kao zivotinje.
Nemaju ugovorene brakove, ali zato imaju brakove na 1 dan. Znaci, vjersko-legalna prostitucija, samo sto to nema veze sa vjerom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Divno :) Kako rece jedan - kad bi zene vladale svijetom, ne bi bilo rata, samo nekoliko zemalja koje ne pricaju jedna s drugom :D
Paradzemati na Haparatima..