Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije prvi put i razarac americki je tesko ostecen ali mediji cute o tome.
Do sad jedini koji ista rade protiv ovih zidova su shite…
Jemenci su većinom Šije Zejdije.Najsličniji pravac muslimana sa Balkana ,osobito iz BiH, pošto je imam Ebu Hanife priznao imamet duhovno vodstvo Imama Zejda ( Zejnul Abidin ).Novonastala sekta samozvanih Selefija, tj. vehabija kako ih narod ispravno naziva ne priznaju ove autoritete.Za njih je imam Zejd obični islamski učenjak, a ne duhovni vodič.
Tako da se i bosanski lonac dodatno zakuhao djelovanjem reiza Serića Mustafe i petrodolara iz Saudije i Emirata.Kod nas starih BH muslimana uvijek se znalo gdje je glava a gdje su noge.
Huti, koji su tvrdili da je brod potonuo gotovo odmah nakon napada, nisu odmah priznali potonuće broda. Kako mogu tvrditi,ali nisu priznali nije mi jasna ova recenica?
Aden valjda, a ne Adana.
Brod potonuo prvi put, ocekujemo izranjanje pa ce potonuti i drugi put?
Tačno tako, upravo sam htio nešto slično da napišem. Novinari su trebali napisati "prvi put potonuo JEDAN brod...." Ili "prvi brod koji je potonuo"....
Citav svijet mora trpiti zbog yeebenih chifuta, jer chifuti na odustaju. Sve se fakturise nama.
Samo udri fasisticku zapadnu bagru
Brod pun umjetnog gnojiva kod Jemena potopili Huti...to ti je isto kao kad bi u sopstveni bunar bacio crknutu macku..nadam se da ne jedu ribu iz vlastitog mora
Javite kad drugi put potone
Welcome to World War 3....
Uvježbali se. Treningom se postiže savršenstvo.