Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta nas briga, mi smo Nesvrstani...
Kako??? Nesvrstani????Po kom osnovu???
Mi smo kolonija Turske, EU i Amerike.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
u svijetu je u toku 4., mozda i peti svjetski rat, a ova budala govori o trecem? koji kreten.
Svi ste zaboravili na Snowdena,kome su Rusi,bar za sada spasili glavu....a Amerikance zabolila glava...šta je sve imao za kazati Snowden....evo vam rezultata....
...obična šuplja...svima je već 50-ak godina jasno da je WWIII kraj ljudske vrste...tako da naslov izaziva ništa do podsmjeha.
commi buraz, ne bi bio kraj ljudske vrste, toliko smo zajebbana regija da bi nas i radijacija obišla. Tako da bi ostali samo mi i opet bi se potukli kome će pripast više od naše planete :-)))
zaboli me mudo i kada bi izbio treci svjeski rat mi nemamo sta izgubiti ma propali smo nacisto
-Sa kojim se zemljama Rusija granici?? Sa onim sa kojim ona hoce!
ma vi mozete samo da uzmete pampers gacice ako se i kad CAR PUTIN OGLASI
Drug Tito nam je govorio da budemo nesvrstani.
MIRNO SPAVAJTE, RATA NEĆE BITI
A koji smo mi maleri tačno će početi treći svjetski da moramo opet ratovati !!
Al zato ćemo vam mi prenijeti nemire na tu treću stranu, baš kao i 07 02 :)
Kad se realno gleda Amerika je strateski rasporedila svoje snage na svim krajevima svijeta. Imaju ogromnu kolicinu saveznika na sve cetiri strane svijeta. Jedini spas Rusije je nuklearno oruzje, koje ih spasava od invazije. Nadam se da niko nece glup, pa da pritisne neko dugme, onda odosmo svi u 100 PM.
MI NE MOŽEMO OTIĆI U PM U NJOJ SMO VEĆ 25 GODINA
Meni je 3. svjetski rat bio 1992-1995., ne pada mi napamet da berem tuđe brige...
Samo vi ratujte...E moji muslimani,nemoj da se bojite.Mi Srbi cemo da vas branimo,ipak ste vi nasi!!! -Mozemo mi da se tucemo medjusobno ali ne sme niko sa strane da vas dira...
Ko je spomenuo muslimane? I muslimane niko ne treba braniti, kako smo se odbranili 90' tako ćemo svakog narednog puta kada nas napadnu zlotvori.
petre veliki, ti si mali a još i seronja.
Ma je li!!3 svijetski rat..!! Fuj ste vise,malo nam se i vraca sta smo zasluzili. A vi foteljasi,oci vam Da Bog da ispale..
Ma je li!!3 svijetski rat..!! Nosite se gdje hocete vise,fuj cijeli ovaj svijet,malo nam se i vraca sta smo zasluzili..te vam gladne oci ispale Da Bog Da.!!
Tekst počinje sa "U intervjuu za Glas Amerike "... i dalje se ne mora čitati... suština je odavno poznata..
ĐESI BABA :*
Vala meth, kada postanem baba, rado ću to objaviti. Do tada sam ipak "samo" mama. Poz i tebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)