Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wla havle isti moj dedo naim, majke mi! dedo jesil to ti? XD
Ne samo da je OBRIJAN NEGO MU JE I KITA OTPALA...
Sta reci ? Sta moze insan reci o jednom jadu i olosu, zlikovcu koji mi je unistio djetinjsvto i najljepse dane mog zivota. Koji me je granatirao svaki dan i gadjao dok smo se ganjali i igrali. Neka mu BOG sudi , jer ni jedna zemaljska kazna nemoze biti dovoljna za ono sto je on ucinio. Covjek moze sjediti i pisati godinama o osjecajima prema doticnom. Suzdrzavam se da ne psujem. Dosta od mene.
Arhitekta u zatvoru, projekat jos zivi. Kome zahvaliti? Medjunarodnoj zajednici, Sjedinjenim Americkim drzavama, BH politicarima ( Izetbegovicu r.a., Silajdzicu, Ganicu, Tihicu, Ahmetovicu i dr.) Arhitekta u zatvoru, projekat zivi. Sirom Bosne i Hercegovine razasute kosti nevino ubijanih civila ( oko 15 000 jos nije pronadjeno), a bosanski politicari ... dizu plate. Bosnjacki predstvanici uzivaju u novcanim nadoknadama za ono sto su pomogl da bude izgubljeno u toku agresije. Ne zaboravite da Drina vise nije granica. Mozemo se tjesiti, ali.....???
Nego....zar ne mislite da je ovaj naslov malo neprikladan? \"Prve slike obrijanog Karadzica\"? Pa, gdje su? :)))) Nije fer!
ma nije ovo on ba šta vam je :s :s
Za ovog srba i ostale koji laju po ovom forumu kao on Slusaj ti srbine i vi ostale srbcici ,ma dzaba vam je da vas je na trgu bilo 1000,000 vi ste ga s radovanom zajedno popusili,jebo vam je raso majku i te kako samo sto to vi niste jos primjetili.Htjeli ste veliku srbiju a dobili ste veliku kurcinu (ja se izvinjavam sto moram ovakve rijeci upotrijebiti ali jebi ga nemogu vise da ih slusam)od te vase zeljopuste velike srbije ostao vam je samo beogradski pasaluk a i on ce vam se akobogda u skoroj budicnosti izmaci pa ce te imati samo taj trg sto se okupljate na njemu ,e srbadio srbadio niste svijesni sta ste sami sebi uradili,vi samo znate izlaziti na mitinge i iskopavati svoje mrtve i premjestati ih e jadni vi kakvi ste nedate svoima ni mrtvima na miru da budu pa gdje ce vam dyusa ops izvinjavam se jah ja zaboravio vi nemate dusu (cast postenim srbima kojih ima jer nevalja sve u jedan kos da se svrstava jer ima i postenih srba kao sto je naprimjer onaj momak iz trebinja bio nek mu je pokoj dusi jer je da osvoi zivot da bih spasio svog najboljeg prijatelja muslimana pa zato kazem nisu svi isti a oni sto su uprljali ruke njih ce pravda stici kad tad )jer i vas jadovan je mislio da nikad nece dospjeti pred pravdu ali kao sto vidite dolijala lisica .A vi sad mozete na tom vasem trgu da skandirate radovanovo ime koliko god hocete i dokle god zelite dzaba vam je on vas necuje jer nalazi se daleko daleko od vas sa onim slusalicama na usima ,i jos jednom popusili ste ga cete za sva vremena gotovo vam je a cuo sam kazu da se mladic nece predati pa i nece akobogda njeg ce mudzahedini da koknu akobogda i to u sred srca srbije u beogradu,popusili ste ga dzaba vam je :Sjedi srbkinja pokraj vrela pa se njemu klela da je samo Turcina voljela .
Radovane, želim Ti dug život i tešku bolest.
najbolje je malo sacekati dok ulove i mladica pa obojicu upregnuti u jaram da voze balvane dok ne pocrkaju.
Ja znam gdje je Radovan Karadžić.
@SRB nikako ne mogu da skontam sto vi Milosa Kobilica zovete Milos Obilic???
izgleda su ga i ofarbali. kao sex guru bio je potpuno sijed osim pletenice na glavi.
Budite razumni i nadjite kakav posao, fino zivite, idite na more, u Pariz, radjajte djecu, volite se, volite SVOJ zivot a za Aliju, Rasu, Tudjmana i druge zaboravite. Ostavite se politike! Jeli vama Vasa stranka dala dobar posao, stan, auto?! Hocete li dobiti bolji zivot ako osude njega gore ili Gotovinu ili kakvog nam BRATA mudjahedina.
Ja mu ne bi uradio nista, to i jeste razlika izmedju njih i nas. Njega najteza kazna ceka tek kada umre i ja u to nemam nikakve sumnje! Kaznu u Bozije ruke!
NEBI VIŠE DA KOMENTARIŠEM NA OVU TEMU SVE JE JASNO SAMO ŠTETA ZA ONAJ JAKO PISMEN I PAMETAN NAROD KOJI ZNA DA NAPRAVI RAZLIKU IZMEĐU \"JUNAKA\" I ZLOČINACA. I IMATE SRECU ŠTO VAM JE TADIĆ PRESJEDNIK DOBRO GA ČUVAJTE JEBO GA PATAK JEST PAMETAN KO DA MU JE PORIJEKLO IZ BOSNE CIVILIZOVAN ODRASTO MEDŽU NAMA HAMAN, NEĆE SRBIJA IMAT ZADUGO PAMETNIJEG ČOVJEKA.