Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj SA-X, fuj!
\"Elisabeth i Lisa Fritzl snimljene su u povratku iz prodavnice, dok su nosile kese i nadale se da će njihova sudbina konačno prestati biti temom medija.\" svakakvih recenica...\"nosile kese i nadale se\" Strucnjaci ste vi postali, cim vidite nekog da nosi kese odma znate i sta mu je u glavi, postajete index2, i tamo se vise nema sta procitat osim pristrasnih gluposti a ovde vjecito na prvoj stranicu su neke gluposti a od pravih informacija ni traga ni glasa, \"Azra-x\".
ja slike puno se vidi..... Fotografije je prvi objavio britanski tabloid The Sun, a potom i neki austrijski i drugi mediji. neki drugi mediji? ovo je poprilično profesionalno napisano....
sa-x sve gori i gor,i trac, sund, tabloid portal. \"turbo folk\" od portala. vise mi se ne mili otvoriti naslovnu stranicu.