Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko ih je zapalio ako nisu muslimani? Jevreji? Amerikanci?
Prava istina je da je jedna Koptkinja presla na islam.Pa su je zatvorili u jednoj zgradi pored crkve.Muslimani su nakon toga dosli da je odvedu i da je spase. Dosli su pred zgrada u poceli su dozivat da je puste.Nakon cega je zapucano na njih i usmrceno par njih. Dalje je bilo sto je bilo. Pored toga muslimani nisu zapalili ckve lazljiva bagro.Bilo je muslimana koji su gasili pozar zajedno sa krscanima. Ali najlakse je proizvest vijest koja napada i diskriminira i sodomizira islam.Jel tako govanari khmm novinari.Vi ste usljiva stoka,lazljiva licemjerna,prljava.Jel to slobodno novinarstvo,kada svi slobodno lazete na sve sto je islamsko. Pljuc,psi prljavi,doci ce i vama kraj,ne sumnjivo da hoce.
Te pozare su gasili i krscani i muslimani. Muslimani su dali intervju i rekli da su oni braca i da svi zive zajedno i pomogli pri gasenju. Ovo je namjerno izazvane od nekoga zbog protesta koji su se desili pa da bi zavadili narod.
190 LJUDI UHAPŠENO! tako se to radi, da vidim kad će na onih jadnih 49% naše države bit uhapšen iko sa onih snimaka prilikom polaganja kamena temeljca u banjaluci.
A sto tako ne govorite vi Smrdi kada se ulizujete Libijcima (Muslimanima) ?? Kako ste jadni.
..ima tu malo druge pozadine..kopti hriscani su najobrazovanija i najbogatiji sloj u egiptu..drze sve od trgovine do bankarstva.. mubarak i ostal su ih stitili jr su ih njihove pare i drzale na vlasti.. mus.limani sada imaju lak target da se docepaju para ali ce na kraju proci ko pakistan-indija ..is.lam je religija zaotalij i neorbarzovanih, on ne nudi prosperitet
Pogledaj u rjecniku Bisansko Svicarskog jezika. Jadni su oni koje ti ucis i da mi je znati cemu ih ucis.
Za Evropu cistu od Muslimana. Napirjed krscani protiv svih Islamskih fasista.
Sta rade srbi u Kairu?
Sta je \"bdijenje\" ?
zivotinje
Prase ne dolazi nego radi na sa-x!!
BAJRAM JE PRAZNIK KADA MUSLIMANI ODLAZE U SVINJARCE I TUCAJU SE SA KRMACAMA
kr.mak hajd malo hrokci po zvorniku...sto uvijek dolazis na is.lam.ski portal da pu.si.s ku.ra.c...ma zdravo kr.mak ...hrok hrok (zbogom na srp.skom)
Sa tom sektom ISLAM treba zavrsit za sva vremena, poslat one letece munarete one kad roknu tu trava vise ne raste SMRT FASHISTITCKOJ GENOCIDNOJ TVOREVINI ISLAM