Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin ce na kraju balade zavrsiti kao Causevsku u Rumuniji. Njegovi ce mu presuditi, Turska eno puna Rusa koji nemaju namjeru se vratiti kuci
baš si glup čovjek, pa nije na vrhu Rusije Putin, već FSB odnosno bivši KGB, Putin je samo marioneta tu
...Grebo Ruje, sta cemo mi sa nasim Causesku Family ( Izetbegovic ) 🤬🤔🤔🤬
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje u cuzu nego na front
bolje 25 godina na budžetu,neg na mješalici,reče jedan iz Tuzle
Realno si u pravu. Samo budale danas gube glave za interese mocnika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako divna demokratska zemlja , nez sto srbi ne presele u moskvu kako hvale zemlju i putina bas sam začuđen zašto rade u njemačkoj nema plina nema struje loša plata ili zašto su u SAD bombardovali su srbiju glavni uzrocnici rata sve a zive i sele tamo bas cudno jbt ???
Niti jedan Rus nije dobrovoljno otišao u Ukrajinu da se bori!!! Fashista i agresor Putin ih nasilno mobiliše!!!
Putinov fashistichki režim mora pasti!!! Rusi su taoci mentalnog bolesnika!!!
Zasto li je najavio mobilizaciju i omogucio izlazak iz zemlje? Naivna Evropa ce opet prigrliti one koji bjeze od diktatora i rata i primiti masu vojno sposobnih medju kojima mnoge spijune i spavace
Prebacivanje vojno sposobnih mladica na teritorije koje planiras osvojiti, pod krinkom bjega od rata i terora - vec vidjeno.
Trebali su uhapsiti Putina ili e mu narod suditi,narod je nepobjediv,džaba hapšenja onih koji su na strani pravde.
Trebali su uhapsiti Putina ili e mu narod suditi,narod je nepobjediv,džaba hapšenja onih koji su na strani pravde.
Očekujemo kontra proteste u Beogradu za podršku Putinu i mobilizaciji Rusa za rat u Ukrajini pod parolom "Rusija i Srbija zauvijek braća"
Hajmo braco srbi valja braniti majku Rusiju.
Nek se braca Srbi prijave njima je do rata vazda
Svi koji odu u Ukrajinu, vratiće se u sanducima!!! Bolje živ u zatvoru, nego mrtav u Ukrajini!!! Nisu u stanju da skinu fashistu i agresora Putina!!!
Jarane i onda kazu zene kako je njima tesko, a vazda po muskarcima na kraju bude
Kada je ruska vlast vako spremna za svoje? Kako onda se ponaša sa ukrajincima?
I tako nama ovdje porastose cijene goriva a njima u Rusiji padose cijene zivota. Sloboda je skupa stvar a kukavice nisu spremne platiti slobodu. Cuvaju valjda pare za gorivo.
Bolje rob nego grob.