Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Nekoliko stotina ukrajinskih vojnika i aktivista se danas okupilo ispred zgrade vlade u Kijevu tražeći prekid primirja u istočnoj Ukrajini.'' Bolesno.
predviđam deytonsku ukrajinu :)))
djeli su oni cetnici sto su osli ubjat ukrainske civile,uskoro ce avio tuhopolj pocet prevozit ves masine frizidere kompjutere televizore i ostale kucanske aparate za srbiju i Banjaluku ono sto su oplajckali od 91 pa do 95 BIH-Hr i 99 sa kosova su se vec pokvarile il su zastarili
ovi il su glupi il su coravi il saprani...druho nema!!...kakvo ba primirje kad granate vrcaju svaki dan..nikvakog primirja nije ni bilo...!