Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni ljudi...a kod nas sve, suti, trpi, bice bolje...samo zivimo u laznoj nadi umjesto da gradjani sarajeva uzadju na ulice u odbranu grada, drzave, i svojih zivota koji se ne cijene ni 1% i konacno naprave neke promjene i otjeraju ove lopove sa vlasti
Tako to rade pravi narodi. Ako nevalja vlast onda rusi vlast. A u Bosni korupcija, jad i cemer na sve strane, velika nezaposlenost, nerazvijena infrastruktura, nedostatak perspektive... Pa u Sarajevu restrikcije vode, kriminal, psi lutalice, lose grijanje, losa infrastruktura... A nas narod samo sjedi i gundja. U centru Sarajeva bi trebalo protestvovat 100.000 ljudi svaki dan ali to se nikad nece dogodit, osim ako se zabrane cigare ili rakija.
Potrošili ste našu štednju, a koja budala u EU će kupit proizvod Gorenja i sl. Dosta ste vi živjeli od nas, sad nek EU živi od vas.
EVO ME U CIJELI DAN TREZORU NARODNE BANKE. JAVILI DA ĆE BITI KIJAMETSKI DAN, A NE BIH MEŠĆINI. PA SAM RAZMIŠLJAO MALO ČUČEĆI U TREZORU OVDJE , O NEPRAVDI KOJU MOJ BABA UČINI PREMA ONIMA KOJI SU MU GUZICCCCU SPASILI , I ISTORISKU LIČNOST OD NJEGA NAPRAVILI , JES OBEĆA JE ON ZLATNE KAŠIKE ! , ALI ZNATE LI DA BI TADA SVE DONACIJE KOJE SAM JA ZAŠTEKAOOTIŠLE NA TO, KAKO JE VEĆINI PATRIOTA KOJIMA SU OBEĆANE ZLATNE KAŠIKE ODAVNO POISPADALI ZUBI , KAKO OD STAROSTI TAKO I OD NEUHRANJENOSTI, A NEKI NISU IMALI NI ZA ZUBARA, SADA NEMA SVRHE ISTE OBEĆANE I DIJELITI , PA SAM JA ODLUČIO SVIMA KOJI SU BOSNU BRANILI PODIJELITI ZLATNE CUCLICE ! ALI SAMO AKO ME IZABERU ZA PRECEDNIKA STRANKE I PONOVO DAJU GLAS MOJOJ STRANCI NA SLJEDEĆIM IZBORIMA . DRAGE MOJE PATRIOTE CUCLICE SU VAŠE . TO VAM JA OBEĆAVAM. DO TADA SE STRPITE PA AKO NEMATE ŠTO RADITI NAĐITE NEŠTO PA CUCLAJTE !
Ja sam potomak dobrih bošnjana, mi ne dižemo revolucije, za nas to rade srbi.
Mozda kad budu svicarci protestovali zbog teskog zivota, neimastine i krize e tada ce se mozda mitingovat i kod nas, znaci nikad jednostavno jer je narod lijen da izadje na ulicu, dok ja imam komad kruha u kuci zaboli me k... sto komsija umire od galdi. Doduse i to je neka vrlina, ne treba nam puno da budemo sretni..
Armine okano sto si nervozan....zlatne kasike samo sto nisu stigle....
Evo ovdekana se protestuje protiv navodnog smaka svijeta.. Nama je pravo dobro, a vi otoa protestujte..
Dok je kahve, elhamdulilah !
Jooooooo raja sto volim palamudit na ovom klixu, jos samo da nadjem kakav dobar \"nadimak\" i da me forumasi prepoznaju kao aktivnog clana!
LAHKO PRIHAJAMO hebavali ste cio balkan sa svojom politikom nametanja\"kvalitetne\"robe,monopol, vaši lobisti su radili non-stop po Bosni,prodavali ste nam mu-da pod bubrege UŠA
hahaaha jao majko Armin me eto objesio na FERHADIJI i nazvao SDA-ovcem :-( baš sam žalostan...onda je bolje i da ne izlazimo na ulice kad ne kontamo opšte stvari :-(...jerbo bi se po ovom sudeci pobili na ulicama izmedju sebe :-D
Samo rokanje
Armine sine, lik je bio sarkastican... http://bs.wikipedia.org/wiki/Sarkazam
@Armin Da nisi mozda cuo za sarkazam???
ovo su Srbi u sloveniji izasli da protestuju, obicni neradnici i primaoci socijalne pomoci
Bravo Janezi,a ne MI Pichke Bosanske i Hercegovacke,šutimo i trpimo,samo znamo lajati po portalima polu gladni ispred kompjutera