Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte ovo, ljudi ekonomska sila,Samsung, Hyundai, Kia, LG,.. prvi u brodogradnji, potpomognuti Amerikancima vojno, ekonomski i prosvjeduju, 200000 njih, a u nas tuga, korupcije, kriminal, a jedino što dimi je roštilj i janjetina!!!
@Separatista U nas bi bilo 3 u 1!! Samo što npr. Bošnjacima za kriminal i korupciju i nezaposlenost nije kriv Dodik, kao i Srbima za kriminal, korupciju i nezaposlenost nije kriv Bakir i to politika u nas zna, jer bi lokalni političari najviše izgubili, kuće, auta, pa i život na kraju! Zato se neće ništa veliko dogoditi!!?
I u Seulu diktatura, užas!?.. A ne, diktatura je samo kad su demonstracije u muslimanskim zemljama!?
Ove ljevičare treba u radne kampove staviti.
Protestvovali protiv "Juznokorejskog predsjednici" Park Geun-hyje, sta li je dali je to zensko ili musko?
Žena je u pitanju😬
Ja sam samo htjro reci kako su novinari ne pismeni, procitaj jos jednom mozda i skontas..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da je clanak o Trumpu, bili bi ruski hakeri krivi, ali posto nije... Mora da je taj "bliski saradnik" ruski spijun :))
pa Rusija je blizu Seula, nije isključeno da i oni imaju nekog soroša
počelo njesra kod svih američkih saveznika
sda i trump krivi, ako cemo malo dublje, zidovsko maslo