Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgrednici u Mardinu tijela ubijenih su zavezali za automobil nakon čega su ih vukli ulicom. U cemu se to oni vide drugacijim od ISIL-a ili je njim to dozvoljeno...
isil ne muci ljude
Erdogane Gazi budale :D
Hocemo li opet stati na stranu demonstranata, koliko vidim ovdje, ubica?
Bilo bi dobro da je tako jednostavno.
Sto Kurdi ne traze pomoc od Nat Rothchild-a i Tony Hayward-a (bivsi direktor BP-a) sto su napravili naftovod kroz citav Irak do Turske,isti naftovod sto ISILovci ne diraju.
Samo tuci milicijo bagru neradničku, rušilačku.
sto ti je politika. turci ne vole kurde ali im jos manje odgovaraju ti drugi divljaci. ne znaju na koju ce stranu a jednu moraju zauzeti.
Sve ih ***rtovat u Irak i Siriju nek ih ISIL pobije ko zeceve, mamu im nezahvalnu!! Juce izvodili teroristicke napade po turskoj i sad hoce da se gina za njih!
Ljudski životu su očito postali samo statistika Nažalost
Hapsite tu Kurdsku stoku. Vec godinama rade i bore se protiv Turske, a sad kad im je zagustilo u siriji bi htjeli da ta ista Turska ide ginuti za njih.
kurdi su bili najjači saveznici SAD-a kad se rušio irak. tako da se mogu smatrati suosnivačima ISIL-a. eto im sad, nek ih .ebu sa onim što su stvorili. i neka im njihove SAD pomognu. koji će se klinac turska mješati, đe tu logika. osim ako ne kroče na njihovu teritoriju.
sadam ih "gušio bojnim otrovima", pa se zajedno sa amerima digli u njegovom rušenju, kao najvažniji saveznici iznutra, petokolonaši.. naravno da taj bojni otrov kao ni nuklearnop oružje nikad nisu našli. poznata stvar. cnn i bbc su davili o tome u vjestima. informiši se malo i na googlu.
Turci jel vas stid? Saladin se okreće u grobu, FREE KURDISTAN!
..nisam siguran, ali mislim da su kurdi "stariji" n atlu današnje turske nego sami turci...postojbina otomanskih turaka je današnji turkmenistan (znakovito)...
...hell...j­ebeno je to čačkat...a jevreji jesu bili tu, kao i arapi, jer su narodi istiih, semitskih korijena...
Ni jedan zločin se ne može opravdat drugim zločinom. Ali, da ljudi s pravom protestiraju, to stoji ?
...zapad nikad anije podržavao kurdski separatizam u turskoj...a šiptarski u jugoslaviji jeste...zanimljivo...
Draža su mi cjeloviti Irak, Iran, Turska i Sirija nego jedan Kurdistan
...draža?
kako kurdi od terorista i asadovih saveznika postadose zrtve, treba vas erdogan sve pobit i protjerat tri godine se borite u siriji i kad vam neko uzvrati kmecite
Govor mrznje je zloupotreba slobode govora i podlijeze krivicnoj odgovornosti. http://zalbe.vzs.ba