Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prorusi njih iznabadase...Malo malo,pao helikopter,avion itd.
Ne, ne, ovo nisu Rusi srušili, nego Srbi. Ta, oni su i F-117 ("nevidljivi") srušili. :P
Da l' je ozdravio onaj što je fasov'o upalu pluća kad se okup'o u Crnom moru? :P
"samoproklamovani" Može li mi neko objasniti šta ovo znači ili je možda ovo neka nova riječ novinara KLIX-a. Očito uskoro izlazi prevod sa KLIX-ovskog na Bosanski jezik.
Uskoro ce biti proruski separatisti roknuli atomku na kiev naravno lanseri I atomke su kucne izrade hahahahaha
Samo idiot može progutati priču sa usranim naslovom "proruski pobunjenici" - odakle im raketni sistemi zemlja-zrak za obaranje savremenih aviona i odakle im posade da rukuju takvim sistemima? Sve je jasno, čitava organizacija otimanja tuđe zemlje je zamišljena i sprovodi se u Rusiji, a realizuju je ruska vojska i to specijalne jedinice - isti pripadnici koji su fotografisani 2008.godine u Gruziji, fotografisani su i u Ukrajini. Ako niste u stanju da provjerite neke navode, a to danas nije uopšte teško, treba malo poznavati strane medije i još malo bolje engleski jezik i moći ćete naći puno istine i dokahza ko stoji iza svega. Do tada, prestanite samo prenositi tuđe izvještaje kao papagaji, po sistemu copy - paste.
Čini se da su ipak Rusi poslali svoje specijalce umjesto da se oslone da će "proruski pobunjenici" zarobiti odgovarajuće sisteme i pronaći odgovarajuće obučene rukovaoce tih sistema: http://www.nytimes.com/2014/04/21/world/europe/photos-link-masked-men-in-east-ukraine-to-russia.html?emc=edit_th_20140421&nl=todaysheadlines&nlid=51047840&_r=1
sve su ovo amateri za rasPutina..uzeo Krim a da metak nije opalio..sad ce da izvrne Ukrajinu kao snajder nogavice NATO se kao malo buni i ljuti..pominju sankcije a za 3-4 meseca,kad dodje hladna ruska zima sve ce to da pokrije sneg i led..sta sve covek ako je pazljiv moze da nauci u KGB-u
smrzavanje im je jos i najmanji problem...90% fabrika koristi gas kao energent a 30% uvoze iz Rusije..sta ce crni oni kad im proizvodnja stane..pa to gore od sankcija em ne rade nista em se smrzavaju :-))
Bice belajaaaa
moj galebe
hm da li bi kokice pripremijo :) !!!!!!!
kako je to fino naoruzao cika putin........ukrajinci bi i avione da voze.....nece moci........