Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma joook ... ne bi to oni momci što se prepoznaju po kukastim križevima
nisu oni krivi sto su naivni i lakomisleni...recept je djelotvoran i niko mu se ne moze oduprijeti
Hmm... Sto me ovo podsjeca na propagandu one "gospode" sa Pala 92...
Ne znam sta su ocekivali ovi proruski pobunjenici?!? Da im drzava prepusti tek tako svoju teritoriju u korist neke druge drzave? Protiv cega se bune i zasto? Vjerovatno ne znajuu ni sami. Naravno, druga tema su globalni interesi velikih sila i bogatih pojedinaca, banaka i korporacija.
A protiv čega ste se vi bunili i nasilno izdvojili PiH iz Juge? Šta vam je falilo? Čime ste bili obespravljeni?
Anti_Protivan - Ko se bunio? Na koga to aludiras? Na Bosance? Jugoslavija je bila federacija republika a ne gradova. Razmisli o cemu pricas. Druga stvar, ovdje je ista prica kao i u Ukrajini, Rusi (kod nas Bos. Srbi i Bos. Hrvati) prave haos u mjestima gdje su vecina, izazivaju rat da bi mogli da upadnu i branek toboze svoje sunarodnike. Jos jedna velika razlika, malo procitaj istoriju, u BiH prije nije bilo Srba ni Hrvata vec su svi bili Bosanci ili Bosnjaci,kako bi nas ko zvao. Postojali su pravoslavci katolici i muslimani, podjela po vjeroispovjesti a nacija se znala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Скењаће Руси ове усташе, врло брзо.
ukrajinski fašisti i američki poslušnici pucaju na civile kao njihovi šefovi.