Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzihad Dzihad braco, to je spas, samo naprijed ubi kolji sve sto stane uspred vas..maneken do manekena, kolji, staje dah. Allah - u - Akbar
Da vam Bog dragi olaksa ulazak, i da izrael, zlocinacka tvorevina kao i RS, nestane sa zemlje, kad-tad...amin
Treba chifo pustit stoku da udje i pomlatit goovna prljava podivljala.
kanite se corava posla, camo cete izginuti dzaba. za koga!?
DA DODAM NAJLEPSU I NAJPLACENIJU MANEKENKU SVETA OZENIO JE SRBIN MARKO JARIC.TO STO SE TICE LEPOTE A INTELIGENTAN JE OVAJ POTEZ MUSLICA,TAMAN CE DZENETSKA BASHCCA BITI POPUNJENA JOS MALO,MLADIM DZENTLIJAMA.
mamu ti j.ebem pogledaj svakog vaseg popa,pa se javi i reci ko je gadan
svaka cast!
a koji su to njihovi proizvodi glupsone jedan, hahaha muslimani lice na musko dobra ti ta...bas su ova dva slatki dabogda te ovaki gu.zili
ne \"nema sanse\"..nisi te srece...muslimani su najlijepsi muskarci...jer lice na musko. a pored toga-cijeli svijet skonto da ovo sto izrael radi nije ok..pa treba se dici protiv toga.ako nista -bar nekupovat njihove proizvode!
jesu gadni majko mila, ne bi bio muslim nema sanse
Dobro je pa su ovi vec obuceni u ludjacke kosulje..Samo im jos treba obezbjediti krevete..