Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e sa Putkom
ne dopuštaju komentare na članke vezane za BiH, jer će odmah započeti vjersko-nacionalne prepirke ;)
znači kad je smrt ruske djevojke u pitanju, onda pustite komentare na članak, a kad je smrt neke domaće djevojke onda ne date komentarisanje članka. cccc
kod mene babo zaradjuje 350km..al cu barem duze zivjeti,nadam se...heheh
Ovakva sudbina ceka i nase tajune i one koji su preko noci postali vlasnici bivsih drzavnih firmi i preduzeca. Pokrane pare su proklete pare.
Tako to oni rade. Ako dođu na Balkan \"blago onima koji imaju love\", biće veselo svakako, jer oni jako vole velike, brze i lake pare. Dobro došli u Brod.