Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je neki dobro odradio c,tnik srbin, znaju srbi najbolje sjec glave muslimana...puna je somalija nafte a vidi kako zive u bijedi...
da nisu muslimajmuni, odmah bi ih uvrstio medju svoje koljacke idole - karadzica, mladica, seselja, arkana. imaju momci potencijala, samo su na pogresnoj strani.
ovako ce biti i u sarajevu kada VEHABIJE preuzmu vlast
muslimani ..
Etako je to,Kad to rade četnici i ustaše,onda je to normalno,kad igraju fudbal takvim loptama po Foči ....A kad ovi uzmu tanku ćordu,pa opale po pašjem vratu...e tu se javlja problem.Kad roknu Kraljevića,znaš to je bilo za naše jedinstvo,kad roknu ove,e to je problem.Nek svak riješi svoj problem,na svoj način,neko prije,neko kasnije.Kako možeš bit pobunjenik u vlastitoj državi,protiv korumpirane vlade,koja je u službi stranaca?
a to su muslimani, nista to...tj muslimajmuni
... juce na Ozrenu, danas u Somaliji, sutra ko zna gdje???