Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN je ocigledno neka jevrejska produzena ruka posto im zivoti muslimana bilo gdje ne znace apsolutno nista
........teško da itko od nas može i zamisliti taj način života i paranoju u čijem okruženju žive i odrastaju palestinci i židovi............ zato je svako komentar koji mi napišemo nerelevantan i navijački obojen, a u stvari ne možemo niti zagrebati po površini problema..
Aha,u Gazi je to kao kod nas,kreneš u školu i poneseš drvo,a u Gazi poneseš raketu.Sigurno u njihovim školama za maturski rad djeca prave rakete.U prenesenom značenju,škole se sljedeće gađaju. Slijedeća vijest:Hamas ispaljuje rakete iz operacione sale ili sa pedijatrije bolnice u Gazi.
To ti je realnost o kojoj mediji ne govore.. Ovi konstantno kukaju kak su mediji prozapadnjacki dok je realnost drugacija... Nikad nisam vidio neki portal ili tv kanal da kaze da palestinci koriste civilne objekte poput skola,dzamija itd kao vojne objekte.. Ali cujemo kako je izrael srusio dzamiju, pogodio skolu..
zasto je UN postavio te rakete u skolu ? niko se ne pita, UN ce takoddjer rekete naci i u bolnicama, pa ce imati razlog da to i bombarduju i sruse. Cionisti jednostavno ne biraju sredtsva, a ova manipulacija je vec odavno poznato.
.....dakle i škole postaju legitimni vojni ciljevi govoreći terminologijom haškog suda.......... .....a šta su onda đaci i profesori........vjerovatno kolateralne žrtve nekih viših ciljeva....
...tragično, ali je tako...što je "viši cilj" manje je vrijedan ljudski život...
MA KAO SLUČAJNO NIKOG NIJE BILO U ŠKOLI, I ETO BAŠ SAD KAD CIJELI SVIJET GLEDA, KAD VIDI ČUDA, IZNENADNA INSPEKCIJA I JAOJ, RAKETE SE STVORILE NIOTKUD... VEĆ VIĐENO U BROJNIM FILMOVIMA, DAJTE NEŠTO ORIGINALNIJE! MOSAD, MOSSAD!
Zanimljivo... gdje bi to Hamas... :D
mislim da se cijeli svijet treba osuditi i ugasiti hamas da bi ljudi napon živjeli u miru...
...stara "dobra" taktika, što više mrtvih civila...ne žale ih ni izraelska vosjka, ni arapski ekstremisti...