SAD
0

Pronađena ubijena petočlana obitelj

FENA
Foto: AP
Foto: AP
U Middletownu, u američkoj saveznoj državi Maryland, policija je u subotu pronašla ubijenu petočlanu obitelj u novom slučaju višestrukog ubojstva i samoubojstva, javio je CNN.

Muškarac identificiran kao 34-godišnji Christopher Wood, očito je ubio suprugu i troje djece u dobi od dvije do pet godina, prije nego je sebi oduzeo život, objavila je policija.

  • Dva dječaka u dobi od pet i četiri godine pronađeni su mrtvi u svojim krevetima, a tijelo dvogodišnje djevojčice pronađeno je uz majčino tijelo, na krevetu u spavaćoj sobi. U podnožju kreveta nađeno je očevo tijelo s ranom od vatrenog oružja koju je sam nanio, rekao je šerif okruga Frederick, Charles Jenkins na pres-konferenciji u Middletownu.

Ubijenoj ženi Frances Billotti Wood, bile su 33 godine.

Jenkins je kazao kako je moguće da je Wood zaklao neke od članova obitelji, navodeći da neke od žrtava imaju "duboke ubodne rane i rasjekotine".

  • To su užasni incidenti. Nitko nikada ne bi tome trebao biti izložen, rekao je vidno potreseni šerif Jenkins, dodajući kako se ne može sjetiti drugog ubojstva u Middletownu, gradiću sjeverno od Baltimorea, u zadnjih 20 godina.

Jenkins je dodao da su najmanje četiri oproštajne poruke pronađene u kući, ali nije govorio o njihovu sadržaju. Istražitelji su pronašli i pušku te hladno oružje s kojim su, kako se vjeruje, ubijene žrtve, prenose u nedjelju agencije.