Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono kao niko nije znao za to. Mora da je neko nekome stao na zulj, pa ga ocviko :P
kao ne znaju a hiljadu satelitskih snimaka posti
Je li Sicilija u EU ? Kako se ovo moze desiti njima koji nama postavljaju eko uslove ? Ko zna sta sve jos ima u EU ?
Da mi je samo znati kako im pođe za rukom pronaći ***niju veličine - 30 nogometnih igrališta . . . Pa to je površina od Sarajeva do Visokog ... ? ? ?
Sergio Costa iz lokalne komunalne policije zajedno sa svim svojim kolegama i šefovima i naravno poltičarima je jedno izvjesno vrijeme bio jako dobro podmazan...
A ja nam evrope velicine 30 nogometni igralista i traje vse od 20 god a da niko nije vidio niti prijavio. I sada nam prodajete muda pod bubrege. Sada ce traziti od eu da im odobresredstva za sanaciju itd. Ma nisu ni ovi talijani toliko ludi. Izgleda dosli malo pameti.
Ne znam, da li se iko sjeca strajka sakupljaca smeca u Napulju, Ulice su im se bukvalno "gusile" od smetlja. I to je trajalo veoma dugo. I kao sada tek otkrili tu ***niju. Gradske vlasti i mafija koja vodi organizovan odvez smeca znaju vrlo dobro.
Tad je i vojska pomagala da se ocisti i odveze smece. Uzas koliko ga je bilo.
Velicine 30 fudbalskih igralista,a u naslovu stoji "pronadjena"... Pa sad,ili su Talijani slijepi,ili je novinarce bas nesto za****
Bas sam to htio komentarisat..
E nek sam te preduhitrio samo zato sto si me stavio na vrh Sindlerove liste! hahahaha...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)