Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA SKRATIM SVE VAŠE GLUPOSTI BUDITE, NADASVE OZBILJNI KAD OVO ČITATE, U MOJOJ DOMOVINI BPOSNI I HERCEGOVINI ŽIVIO JE MOJ DJED HRVAT, TEK ONDA STE VI TURCI, ARAPI, CIGANI, MUDŽAHEDINI, BOŠNJACI, CIGANI ILI TKO LI STE VEĆ DOŠLI, SRAM NEKA VAS BUDE, GLEDE VAŠIH ĆELE KULA I ZLOČINA NORMALAN KRŠĆANIN SE MORAO ODUPRIJETI, I SAD ĆEMO AKO BOG DA PAMETI UDRUŽITI BRAĆU KRŠĆANE PA VAS ĐAVOLJU DJECU, TA ŠTO STE DRUGO, KAD VAM JE MUHAMED KOPIRAO ISUSA 700 GOD POSLIJE ISUSOVOG ROĐENJA. NE GLUPIRAJTE SE, TA SVI STE VI ISTI, A MI TEK SAD MORAMO ZNATI KAKO ĐAVOLA SPALITI. NEKA JE SLVA ISUSU KOJI NAM OTVORI OČI. POZDRAV BRAĆI KRŠĆANIMA. BOG!
Balija Chicago, NEMOJ DA VRIJEDJASH MOG BRATA CHETNIKA IZ CHICAGA A POGOTOVO NE NJEGOVE CHERKICE. TO JE BRE CHOVEK, TURCHIN, KAKO MOZHESH TAKO NESHTO DA KAZHESH. I NE DIRAJ MU CHERKICE, JA TO KARAM.
Ovo se naravno odnosi na Chetnika sa dvije lijeve noge, ha, ha, ha....
Evo, ovih dana me nije bilo. Bio sam zauzet, guzio ti majku i sestrice mile, posto su dobre bile, pa su picke ocistile... ohoooo.... izribale ih posteno, a i ja sam njih jos postenije, da vide sta je balijska kita.
90 % komentara su pisali ludjaci!
A TI BALIJO IZ CHICAGA .. Da ti se bas najebem i majke i sestre majku ti jebem poturcenu u picku.. Poturcena bagro usrali ste se Turaka pa se poturcili seme vam jebem izdajnicko ... Nece te imati mira dog god vas sve nepotamanimo ljubite Amere u dupe sto su dosli inace bi bili svi potamanjeni ..
ej ti ba CHETNIK CHICAGO i BIH AID. Sta se ba bojite klanja. Niko me to bolje nije mogao nauciti od vas. E, posto smo mi Bosnjaci vrlo kreativan narod ( vidi Stari Most ) onda mi taj posao ( klanja ) odradjujemo na jedan vrlo lijep i humanitaran nacin. Pravi Bosnjaci , ma koje vjere, ne kolje djecu, zene i starce. Ali vas cete i ustase sa uzivanjem. Ja vas necu k... . Na sljedecem megdanu kad zarobim jednog ustasu ili cetu, necu ga vise k....., nego cu ga citav zivot drzati kao roba. Kao psa tornjaka svezat ispred kucnog praga. I ostalo ..... ( Hollywood ) To je sada u modi. Ubijeni ne vrijedite nista. Ni zemlja vas nece, pogani papanksa i juznoslavenska.
OSCHMAHNE,OSCHMO.... sada si me malo razocarao,al samo malo.Dat cu ti jos jednu sansu da se ispravis,a i pokusat cu da spustim loptu na zemlju jer ispade da samo zavadjam. Nisam te pitao STA bi da kresnes(i ja bi Juliu Roberts kad bi mogao),pitao sam te KAD si zadnji put kresnuo.Vidis i ja sam par puta ukljucio Caps Lock(da me bolje cujes magarce).Posto svi mi znamo da bi odgovor ,istinski,bio jaaako frustrirajuc za tebe mi cemo ti dati hendikep: PLUS TRI GODINE UNAZAD. Sad ti pomalo izracunaj,a ako moze bez uvreda,dacu ja tebi i dvije-tri bone ako ce ti biti lakse.
Hoces da ti se BALIJA iz Chicaga najebe matere i sestre, pedercino. Samo treba da se dobro okupaju prije toga , gnjido.
Eto sad se vidi koje ubica dece i siledzija.. OSMAN samo spominje decu sad se vidi koje ubjo decu a posle osudjujete nas picka vam materina da smo mi ubijali a nevidite sta ovaj peder obrezani pise o deci jebem vam mater usta..
BIH AID PITAJ MAMU, SESTRU, CHERKU I SESTRINU CHERKU, ONE CHE TI RECHI. A SAD MRSH NA ROMANIJU BRE
OSCHMAHNE,damire,harise.....miiiiirrrnooooo! Dace cika Velja po bonu i mrs na spavanje.A prije no sto zaspite neka vam magarcina OSCHMAHN malo crta one od 21cm,ufffff pardon mm.I pitanje za keaj:OSCHMAHNE kad si zadnji put kresnuo????Al,budi iskren...
A OSMAN ODGOVARA: @________________ ...________________( ') ~~~ (_)) |------ 21 cm ---------| ZA CHETNIKA TURCHINA ZA BIH AID ZA KRSTASHA koju su jedna osoba POKLAMFAJTE GA DOBRO I POZOVITE MAME NA PRELO ISTO. CHETO, CHERKICE MOGU DACHI ISTO TAKO. SVIDJECHE IM SE OSUNECHENA CHUNA.
osmane osmane doces ti na svoje kad se krstasi ujedine videces gde ces da se nadjes
kuc kuc jel to open onaj peder?