Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je jadnih ljudi, al mislim da se vraca za ono sto je holandski bataljon uradio u Srebrenici
Pa naravno da su je one pijandure od pobunjenika srusili, li izgled da je Ukrajina prije 5 dana zatvorila zracni prostor tuda kad su njihov avion skinuli,
Navodno. Ma debili srusili ukrajinski aion prije nekoliko dana pa im se osladilo.
Znamo da se Putin igra sile i pokaziva to, a zasto ne zeli Ukrainu u sastavu €urope, sve ce uciniti da tu teritoriju pretvoru u dugogodisnji sukob sa zapadom i, da napravi Tampon zonu izmedju njega i €U-to jest NATO.. Davno je to izjavio.....!
"Američke vlasti su izjavile kako su avion oborila raketa zemlja-zrak, ali još uvijek rade na tome da se otkrije sa čije je strane došla." Da se kladimo da ce Amerikanci "otkriti" da je dosla od strane Rusije?
Sta se imas kladiti? Naravno da su teroristi oborili avion, imas i dokaze za to. Objavljenu vijest da je srusen ukrajinski vojni avion u isto vrijeme, sa fotografijama. Samo je problem, sto se naknadno ispostavilo da je rijec o putnickom avionu. Ups, greska?
Strašno......strašno.......toliko žrtava ,djece,naučnika...Tužan dan.
Holadjanima je Srebrenica opomena
Mislim da ce najfatalnija nesreca za Holandiju, barem po broju nastradalih drzavljana te zemlje ipak ostati KLM i Tenerife.
Mislim da ce za Holandiju najfatalnija nesrece ipak ostati Tenerife i KLM. Obzirom na broj nastradalih holqndskih drzavljana.
...i ode crna kutija kod ujaka Putina na analizu....bit ce istine tu garant !