Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je spasio svoju guzicu pobjegao nazad
Oni imaju voooz...
O moj bože vozač voza. Kladim se da osoba koje je prepisala i propustila kroz Google translate ovaj clanak nikada nije sjela u voz. Sta je sljedece? Vozac aviona i vozac broda mozda.
sofer voza
Smijesno. Pa nije voz od papira jbt. Sta je bilo sa vozacem kamiona, njega ko jebe ocito? Mada svejedno pohvalano od covjeka sto je ovako postupio, bolje sprijeciti nego lijeciti sto bi se reklo.
kod nas masinovodja kad prodje kroz voz imas osjecaj da je osvojio cijeli svijet,moze te samo mrsnut a kamoli,pomoc pruziti... a kondukteri klasicne svalercine,za dvije marke mozes na mjesec otici
Ja pomislio vozač kamiona heroj... Kod nas u selu se kaže mašinovođa.
e svaka mu cast za hrabrost treba mu dat zlatnog ljiljana zlatnu kokardu i zlatnu sahovnicu istovremeno za ovakvo herojstvo e svaka mu cast pa i cak noris je pickin dim za ovoga
a lik pobjegao da spasi guzicu jer je prvi na udaru i usput upozorio putnike.. ja herojstva i go*ana
Bolje mu je bilo da se zaposlio u nasim zeljeznicama. Mogao je polako proci, sa svima popricati, pojest sta usput, i opet bi stigao stati do kamiona, ne bi razbio voz... :)