Društvo za ugrožene narode
0
'Profesore Chomsky, Vi negirate genocid!'
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primavera 31.10.2009. u 04:02 TREBA BITI DOBAR KOMAD BUDALETINE PA PISATI DA SRBI NISU JEVREJE ZATVARALI U LOGORE JER I PTICE NA GRANI ZNAJU ZA BANJICKI LOGOR I ZA MILANA ACIMOVICA A DA NE ZNAJU JEVREJI . SOBA BROJ 6 JE BILA ZA JEVREJE U BANJICKOM LOGORU A SOBA BROJ 16 ZA JEVREJKE . DUZNOST LJEKARA LOGORA JE BIO ZATVORENIK DR VELIZAR PIJADE KOJI JE I SAM BIO ZATVORENIK LOGORA . PRAZNIS CRIJEVA NA POGRESNU STRANU A I NA POGRESNO MIJESTO , VEC SAM TI JEDNOM NAPISAO DA REDOVNO PERES ZBOG TOGA USTA
Primavera 31.10.2009. u 04:02 TREBA BITI DOBAR KOMAD BUDALETINE PA PISATI DA SRBI NISU JEVREJE ZATVARALI U LOGORE JER I PTICE NA GRANI ZNAJU ZA BANJICKI LOGOR I ZA MILANA ACIMOVICA A DA NE ZNAJU JEVREJI . SOBA BROJ 6 JE BILA ZA JEVREJE U BANJICKOM LOGORU A SOBA BROJ 16 ZA JEVREJKE . DUZNOST LJEKARA LOGORA JE BIO ZATVORENIK DR VELIZAR PIJADE KOJI JE I SAM BIO ZATVORENIK LOGORA . PRAZNIS CRIJEVA NA POGRESNU STRANU A I NA POGRESNO MIJESTO , VEC SAM TI JEDNOM NAPISAO DA REDOVNO PERES ZBOG TOGA USTA .
@coco @cooc Srbija nije nikad ni imala jevrejsko pitanje. To pitanje su imali nacisti i tvoj dedo koji je vjerovatno bio u u-s-t-a-s-a-m-a. Jevreji su jedino utociste u okupiranoj Evropi nalazili kod Srba. Sto u partizanima, sto skirvajuci se kod srpskih domacina. Jedan od tih Jevreja koje su Srbi spasili je i ona simpaticna bakica Madelaine Albriht koja nam se tako lijepo oduzila. Volio bih vidjeti gdje ti dolazis do svojih informacija i istorijskih cinjenica. Znam da vi volite da izvrcete cinjenice u svoju korist, ali Jevreji vrlo dobro znaju ko ih je zajedno sa Srbima odvodio u l-o-g-or-e. Taj dio vase sramne istorije oni vrlo dobro pamte.
@? tako ti je to troprsti srbine kad se sluzis rukama za statisticko racunanje broja krvnih zrnaca. haj odjebi u troskoku u svoj pravoslavni cumez zvani srbija.
@Primavera nemaju muslimani potrebe objasnjavati genocid jevrejinu Chomskom pored srba kao sto si ti. Srbija je jedina zemlja u drugom svjetskom ratu koja je u potpunosti rijesila jevrejsko pitanje. Ti i slicni tebi trebate da objasnite zasto je to izvrseno jedino u Srbiji.
a tu je i ostala ekipa!
a sta nas je!!!!
Ako je po ovom nekakvom drustvu udrozenih...cega ono bi..., protjerano 2, 2 miliona Bosanaca, onda ih tamo vise ni nema...ostali Srbi i Hrvati...a bre, tu se nesto ne slaze...
@ Primavera 30.10.2009. u 18:30 NOCAS PRIJE NEGO STO LEGNES NE ZABORAVI OPRATI USTA
samo da napomenem i u hercegovini se sve događalo kao i u bosni, nemojte nas zaboravljati.
Chomsky je covjek koji cijeli zivot ukazuje na nepravdu i gluposti, prvenstveno americkog vojnog i politickog vrha, a zatim i na sve ostale. Nesalomiv covjek, sa integritetom, obrazovanjem i principima. E sad mu vi, muslimani, pomozite da progleda i da svijet vidi iz vaseg tupog ugla. Recite vi njemu, Jevreju, sta je genocid. Mozda covjek nije obavjesten.
zanima me ko je od vas ikada procitao nesto od Noama C.?
Drustvo lojavih dzabalebarosa hehhehehe Od kada su POturice postali NAROD?? Nikada Otoamnski IZprdci nemogu i nece postati narod . A Comski bio i ostace svetska groamda najpoznatii lingvista sv eta koji se grohotom smjeska na spomen \"bosanski/bosnajcki/hrvatski/crnogorski \"jezik
I prije rata je Sarajevo bilo selo, a sad je ono bas pravaaaa selendraaaaa. Da je Anstajn ziv i po njemu bi fukara pljuvala.
komšija mislio sam na AI ;) što ne znači da ne bi trebao svakome ovdje ponaosob objasniti šta je pjesnik htio reći