Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će ovaj Ker sad u Moskvi, kako je smio otići.
Americki i Ruski interesi: AFGANISTAN-rude u vrijednosti tri biliona (3,000,000,000,000),IRAK-nafta,KOSOVO rudnik zlata,mnoge kompanije,LIBIJA-nafta,EGIPAT-nafta,Suetski kanal,SIRIJA -nafta,plinovod kroz Siriju od KataraLIBAN,TUNIS,JUGOSLAVIJA,YEMEN,CECENIJA..... Nije to radi mira i blagostanja,nego sami interes vecih sila....
Potpisati primirje i obustaviti borbe izmedju Sirijske vlade i Slobodne Sirijske Armije. Na sadasnjim linijama razgranicenja uspostaviti samouprave i uvesti ih u zajednicku vladu sa istim pravom glasa i veta. Udruziti ih i otpoceti ofanzivu na ID. Taj rat bi se zavrsio za mjesec dana. Nakon rata, sve strane vojske (Hezbolah, Ruske snage, strani borci u pobunjenicima, itd.) da se povuku iz Sirije u roku od 30 dana.
Napraviti novi "Daytonski mirovni sporazum" u Siriji i iscjepkati drzavu na manje dijelove? Pa to ti se upravo i dogodilo kod nas,pa znas da to ne moze funkcionisati.Na pocetku ovoga i ja sam bio na strani opzicije,ali kako vrijeme odmice,sve sam vise blizi Assadu.Sta fali ako je covjek sijja.Ovi pobunjenici su u stvari isto kao kod nas agresori (cetnici) sto su harali.
@BioNekadOpasan Ne interesuje me hoce li funkcionisati drzava ili ne - to je stvar politike. Bitno je da se zaustavi stradanje. Ovih pet godina rata u Siriji je strasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dabogda kćeri....
ne kaze poslvica uzalud- neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj. tako da...why not
BASARA EL-ASADA TREBA OBJESITI I OBEZBJEDITI USLOVE ZA NORMALNE IZBORE.
sto ? objesili su sadama pa vid nasto zemlja izadje ne jarane tu treba diktator tipa kim jong pa za svaku sitnicu streljanje i to rpg_om pa da vidis mira u zemlji
@hemeroid Sadam je napadao sve susjede, Iran - 8 godina rata, Kuvajt, izvršio genocid na sjeveru zemlje nad Kurdima, na jugu bojnim otrovima genocid nad šiitima...pa ako je to ok radi mira u kući, stvarno ga nije trebalo objesiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)