Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji prkos? Odbijas da vracas dugove a istovremeno od istog trazis da ti da jos novca. To nije prkos to je idiotizam.
tako ti je kad se igraš referenduma, a znaš da nema ništa od toga. preview za laktašenka.
Jos nisu nista dobila a hoce li ne zna se, ovaj puta se ceka da pocnu nesto da rade ako ne onda ce mo da vidimo. Sve je hod po zici.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad si gladan, nisi svoj!
Evropa nije evropska porodica,to je zelenaski konglomerat..
Jbg Tsiprasu, uništio si i poslednju nadu čovječanstva u borbi protiv korumpiranog bankarskogv sistema :S
GLEDAM NAŠU PERSPEKTIVU. :(
au divi zoi sto je losa....
gorka je kora hljeba sto te hrani iz kafane...tezak je ovaj zivot, sto ga zivim, da prezivim...ja pjevam i kad mi se placeeee!
Bio referendum isto da nije bio. Ko je.be narod, nema ovdje demokratije. Kina je najdemokraticnija zemlja na Zemlji.
Zali boze onih miliona koje jos dodatno potrosise za referendum. Nesto na fazon da dignem ja s porodicom kredit i potrosim na hodanje,cugu,izlete,more i onda lijepo u kuci odrzimo referendum i odlucimo da necemo vracati kredit.Smijesan lider,smijesan narod.
jedna pjesmica za grcku https://www.youtube.com/watch?v=yG0oBPtyNb0
Para nema, more bit bidne, a more bit ne bidne... Plate mogu kasniti, 5 minuta, 5 dana, 5 godina,para nema.... klasični glabare
zao mi samo predsjednice parlamenta sto ostade ovako neutjesna
likujete zbog grčkih problema, a pada li ikome na pamet da ovo isto nas čeka za par godina ... s tom razlikom što kod nas nema ni dvanaeste plate, a kamo li trinaeste i četrnaeste ... osim za odabrane, naravno
što jes', jes'
Ovo je bubanje "greek style"
REFERENDUMI SU ZAJEBAtA STVAR, ZNAJU SE O GLAVU OBIT ONOME KOJI NJIMA PRIJETI . . . Ovi jadni Grci su najbolji i najsvježiji primjer za naprijed rečeno.... Čujem u susjedstvu mi se sprema isto tako nekakav REFERENDUM, baš željno iščekujem rezultate a potom slike kajanja i pokajnika... Naprijed Duduče . . . ! ! ! ! ! ! !
Ovo sve jako lici na sao krajina scenario
Ovi Grci su gori od nas,definitivno ovaj Cipiripi došao na vlast uz obećanje da će ukinuti štednju (para koje nema), potom referendum i slavlje ??? a zatim odluka parlamenta koja prihvata uvjete EU ???
tarlahanje bez vadjenja