Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznat cemo Palestinu ako drugi to urade! Znaci, imamo svoj stav, ali cekamo da svi ostali ispolje svoj pa cemo onda i mi nas!!
Cisto ulizivanje !!!
Kakva dvolicnost i licemjernost , Hrvatska ce priznat Palestinu a nece da priznaju granice Bosne i Hercegovine , sramota!
ko da će im pomoći što ih priznajete....mrtvo slovo na papiru...granice dozvoljenog su se pomjerile pa se sad malo ko fol perete a RADITE protiv jadnih i uglnjetenih u svijetu danonoćno, ŠALJETE TRUPE za zlocinacki NATO i U*B*I*JA*T*E ljude koji se BRANE na SVOJOJ zemlji!!
Cini mi se da jePalestina na Bliskom Istoku, a gdje se nalazi Hrvatska???
Yebo Izrael, yebo Palestinu. Hajde da prvo MI krenemo naprijed.
Kako li će tek Bosna priznati Palestinu, kad nam je ministar vanjskih poslova jevrej..
e moj Fahro, hrvatska zadovoljava potrebe baustele od sarajeveskih zgubidana, tako da trenutno nije u planu ukidanje viza za Albaniju, al ipak slazem se da je totalno nefer ukinuti vize Bosnjakistanu,a ne Albaniji ipak je albanija 100 svjetlosnih godina ispred Bosnjakistana
cuj cekaju EU, pa EU je ukinula Albaniji vize a ova glupa Shahara jos drzi vize za Albaniju a Srbiji ukinula prije 7 ili 8 godina.
amerika ne želi mir već kaos, kao i u BIH. najlakše je tako kontrolirat geostrateške točke. čitav bazen nafte na bliskom istoku je pod kontrolom amera, na balkanu snage, u izrealu snage, u iraku snage, u gruzij snage u afganistanu snage zapadnih sila
Inace Cionisti mnogo vole Rvate, podrsku su im iskazali i tokom velikosrpske agresije, a kakva bi bila ljubav, da nije obostrana.
@kuna A ti si kao gradjanin i stanovnik te RH? Hahahaha Pati se sa mnom, jadnice!
Normalno ulaskom u EU moras kordinirati stavove sa EU,ionako sto znaci Hrvatskoj da prizna Palestinu bolje je imati dobre odnose sa Izraelom jer nas osobno nije briga niti za jedne niti za druge.Nasli se ko ce komentirati RH pa vi u BiH i nemate drzave kad vam je stranac najvisi vladar BIH i zato se poklopite usima i ako nekad budete imali drzavau onda se javite a i tada ce te biti zavisni od drugih itekako.
suverena hrvatska, uvijek bila