Svijet
0

Privatni istražitelji: Znamo ko je oteo Madeleine i vratit ćemo je kući do Božića

Sarajevo-x.com
Privatni istražitelji koje su unajmili Kate i Gerry McCann izjavili su medijima kako znaju ko je oteo malenu Madeleine te da će učiniti sve kako bi je kući vratili do Božića. Prema njihovim saznanjima, malena se nalazi na području sjeverne Afrike te da ju je oteo pedofil.

[SLIKA]1[/SLIKA]Istražitelj Francisco Marco medijima je vrlo hrabro izjavio kako on i njegove kolege znaju gdje je malena Madeleine McCann te da se nadaju da će je dovesti kući do Božića, izvještava Daily Mail.

"Znamo ko ju je oteo, ali ne možemo otkriti ime te osobe. Surađujemo s policijom i proslijedit ćemo im sve potrebne informacije kako bi tu osobu mogli uhpasiti", rekao je Marco.

Ovaj tim istražitelja na slučaju pronalaženja malene radi od septembra, a medijima su već nekoliko puta izjavljivali kako znaju gdje je i ko je oteo malenu. Javnost je zbog njihovih hrabrih izjava (koje se do sada nisu ostvarile) vrlo skeptična, a neki smatraju da se ne bi trebali tako poigravati s osjećanjima i emocijama roditelja i prijatelja porodice McCann.