Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Izraelu ima Muslimana političara, akademika, umjetnika. U Izraelu ima oko 400 džamija i Muslimani formalno imaju sva prava kao i Jevreji. U susjednom Egiptu, Kopti, hrišćanska manjina, donedavno nisu smijeli da vrše popravke na svojim crkvama bez odobrenja vlasti. Prelazak iz Islama u hrišćanstvo je gotovo nemoguć, dok prelazak iz hrišćanstva u Islam ide bez problema. Prije dvije godine, 40 crkava je spaljeno tokom nemira. Pretpostavlja se da vlasti namjerno falsifikuju cenzuse da bi smanjili broj hrišćana. Hrišćaninu su slabo zastupljeni u državnim institucijama, policiji i vojsci. Daleko od toga da je Izrael savršena država i da je Palestincima super, ali ne budite licemjerni. Opet su bolji od većine islamskih (arapskih) država.
Jesul krenuli po komentarima neonacisti,nacisti,fasisti,nacionalisti i ostala moralna i racionalna mladost naseg Balkana =P
Pravda je uvijek na strani ugnjetavanih!
https://youtu.be/BzC9iz34yIM