Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
75% je da ce biti referendum a 100% da nece biti referendum :) ...pa nemaju za kifle a kamo'li da finansiraju organizovanje referendum?!
vidjet ce da prvo dobiju kakav mini paketic pomoci za organizovanje referenduma
Zato u Grcku na ljetovanje pa si hadzija sa 100€
Do juce je 80% komentara bilo DA SE GRCKA NE DA JE*ATI EUROPI, a danas je 80% komentara PROTIV GRCKE??? Sta ti je Balkanski seljakluk... Svaki dan druga pjesma.
Dodik moribundo..
Ovo Tsiprasu ko da je Dodo amidzic.... hoce referendum-nece referendum....
Ako grci uspiju usvojiti islandski princip i stvarno se marljivo dati na posao i posvetiti se sebi i svojim vrijednostima kao što su to učinili i islanđani onda nemaju čega da se plaše, zbog bankrota bankarskog sistema i države neće nestati ni grka ni grčke nacije, treba samo biti marljiv i istrajan kao kakav mali mrav ili pčela ili islanđani.
Grcke drame su najbolje drame na svijetu...
kad unas dodu naplate kredita sa kojimso financirali 200ministarstava otimace zadnji kruh.znateli dase iz krajine iselilo 80posto stanovnistva a broj politicara povecao.pitamse koceim vracati te kredite a uskoro narod krajine krece u sarajevo daimse vrati oteto
grk blefira samo sto je naisao na jos gore od sebe nemoj sjedat za sto ako si go ko mis nemozrs vazda blefat istjeraj govna iz evrope sad ga merkelova I holland prebacuju sa noge na nogu jedno drugo nece trebaga zajebavati
izgleda prava drama
Grčka je postala simbol borbe naroda protiv kapitalističke oligarhije. Grci su vidjeli spas u izlasku iz EU, koja porobljavanja male narode, i napredak na vlastitom putu koji ih vodi u slobodu, bez okova stranog kapitala.
Slabo vijesti pratis!Juce se u Atini na mitingu "PODRSKE MJERAMA STEDNJE" okupilo oko 30.000,a dan ranije "PROTIV MJERA STEDNJE" 5.000!
Kapitalistička huškačka propaganda radi, ali 2 promila oligarha nemoguće promijeniti tok historije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj klaun misli da moze suplju da prodaje svijetu. Jest bilo simpaticno i pobunjenicki ali sad kad Svabe stave vazelin i krene sex.
sve po zaslugama..
Ako ne razumiješ, nema potrebe ni da ti objašnjavam..
hebaji ga cipras sad mi te nesto zao :)...prihvataj to, potpisuj, smutice vam kakav rat tolike pare...
ma ja tipično muški prvp glumi frajera,igra igrice,kao može on i bolje,blablabla a kad skonta da je gladan,prazan mu novčanik a nema ni gdje prespavat,dođe ko mačka da grebe po vratima,pristaje na sve i svašta,nudi i ono što nema.....ccccc
Sve je to ono govno gavrilo princip kriv! Da ne ubi ferdinanda sad bi svabo po seheru setao a ne kinez i srbijanac! E onda bi hans sjedio na drini i samo ih cekicem po onoj kvadratnoj tintari mlatio
kako god da okrenes u toj prici si ti jedini izdajnik, zlo i naopako. takve smo u ratu zvali petokolonasi. Gavrilo iz Grahova je heroj. kenjam ti se na becku skolu u kojoj su te ucili istoriju.
Sasro se grk a glumio nesto do sinoć do 00 😆