Komentari (584)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ubije jednog covjeka kao da je ubio cijelo covjecanstvo, a ko spasi jednog covjeka kao da je spasio cijelo covjecanstvo. Ovo je Islam.
jedno pise, drugo radi a trece misli, to su sve monoteisticke religije
@DrzavaBosnaPonosna Oblaci i ti prslu pa polako u siriju za njim hi hi
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Jooooj, vidi Bošnji što se brane, i to na najsmješnije načine..umjesto da uhvate budalu , i njegovog ćaću i materu i učitelja i hodžu kod kojeg je išao u džamiju, pa sve zajedno na doživotnu, pa da onda kažete evo šta mi Bošnje radimo sa onima koji odu u IDIL i koji to podržavaju! Ali ne, Bošnjo gura glavu u pijesak i kaže nije to to, to je podvala....nije to Bošnjo, to je Sandžaklija Srbijanac...gdje će Bošnjo, Bošnjo je dobar čoik i žrtva agresora....
slazem se sa mantis...ovo su nam donjeli kojekavi paradzemati...sve zabranit i pozatvarat..goni u pm....i ne dozvolit ovakvim budalama da se vrate uopste....
@Mantis ok, slažem se. i šta sad poduzeti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Glave se te seljacke nenanoso.
cuj ubijajte hi s prigusivacima hehehehe, tanak je ovaj vehabijica vehta mu brada...
Sve sam perfektno razumio, čisti bošnjački jezik sa zeničko-visočkim dijalektom...
dobar heroin kod isila....
A đaleta jest puko brete!!
NIJE BOLEST SVE STO BOLI!!!
Isil je izmisljen od Cia i Mosad-a s namjerom unistiti islam, pa makar to kostalo milione civila! Isto kao sto je i Bin Laden izmisljen, i 9/11 namontiran!!! Halo ljudi bolan.... Cilj je Lucifer... Sotona, oni vjeruju u njega, a on im pomaze... Prodas dusu, budes uspjesan..
i ti stvarno vjerujes u sve to sto si napisao?
Ovaj dobro zbori srpski.
Tek sada vidim od kolike je vžansoti da je moj jezik bosanski a ne bošnjački !
Alah ce ti sam sudit sto si njegovo ime spominjao sa tako poganim ustima!
Religija je jedna podla bolest koja se uvuce u covjeka i manipulise s njim bolesnici jedni nije ni cudo kada vjerujete u bajke i gluposti pa zato je i svijet otisao u pm !
Ma budala,nego hocel' ko kupiti GOLFA 2, otisla lamela i desna lafeta, i vrata nekad otpadaju pa udare pjesake al uglavnom ide ko raketa.... :)
Autor: mondo.rs Nova video pretnja užasnula ceo region budući da džihadista proziva stanovnike Amerike, Kanade, Australije, Evrope i posebno Balkana i to na čistom bošnjačkom jeziku. hahahaha mondo prca
Sada nije na jezicima naroda BiH nego samo na bosanskom?
Radite sta hocete, ja sam vec krenuo odavde...