Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako to da oni nisu teroristi vec samo grupa pijanih mladica i djevojaka?
...zato sto nisu muslimani...da jesu odmah bi bili okarakterisani kao teroristi...
jer oni nece islamizaciju svoje države,i nisu u islamističkim zemljama nego u svojoj zemlji,da bi islamista shvatio da nisi dobro došo,islamisti hoce samo bogate države radi sociale a Finska je bogata i nije u EU,nežele oni da im neko pokvari stabilnu državu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko god ne podrzavao kju kluks klan toliko ne podrzavam ni izbjeglice. Jer ovo nisu izbjeglice nego muski dezerteri koji bjeze iz Turske na zapad zbog para. Zene i djecu treba prihvatiti, muskarce do 50 godina sve vratiti.
Nisu ovo rasisti ni nacionalisti,, oni samo kazu da nisu daltonisti...
čuj dali im dušeke...kakve crne dušeke to liči na sve samo ne na dušeke!
bitno da vam Hrvati nisu dopustili smoki da uvezu,mrs,neka vam kad svih i svakog pljucate a jedino zemlje u okruzenju pomazu ovim jadnicima
POP-CORN CREW :))))
maskirani srbi
Ku Klix Klan*
To je samo jedna sacica uhljupa koja zivi od socijale citav zivot!
Onaj ko je skuhao čorbu na B.Istoku,šalje ove bijednike u Europu,da napravi smutnju i kasnije rat,pokolj,krv i ostalo...da bi mogao da nikne Veliki Izrael,da dočekaju svoga mesiju u ambijentu,gdje su žitelji samo Židovi...sve se zna....ali ćoravi ne vide...svjetska vlada,zlatna milijarda...
eki neorganizovani 😂
Šta reći osim, NACISTI!
Koliko god ne podrzavao kju kluks klan toliko ne podrzavam ni izbjeglice. Jer ovo nisu izbjeglice nego muski dezerteri koji bjeze iz Turske na zapad zbog para. Zene i djecu treba prihvatiti, muskarce do 50 godina sve vratiti.
ovo su obični ekonomski emigranti koji se žele dočepat zapadnih zemalja, europa uopće ne mora i nije dužna primit ove ljude...
Ku Klix Klan
Inace su finci poznati kao veliki fasisti, ovo ne treba nikoga cuditi...
sad napravi paralelu pa reci KRŠĆANSKI TERORIZAM. E TOLIKO SU BOŠNJACI ISLAMSKE VJERE SLIČNI ISILOVCIMA KAO I KRŠĆANI BALKANA SA KJU KLUKS KLANOM.
U svojoj drzavi se bore protiv islamizacije svoje drzave, sta ti tu nije jasno? Nisu dosli tvojoj kuci tebe napadati! Vi mislite da su svi kao vi prevrtljivi i da moraju prihvatiti islam? Evo, ja prvi prije bi umro nego prihvatio tu primitivnu vjeru islam. Mozete li vi shvatiti da niko ne voli islam osim vas samih ili mislite da moramo sjediti mirno dok vi provodite islamizaciju europe? Da, to mislite, dovoljno ste budalasti da to mislite.
Finski Ku Klux Klan hahaha e boze svasta maska od papira :) Kad im sirijac siju zavrne bice njemu Ku Klux Klan...
Sta onda da kazes za nase guzonje iz dijaspore. Ali opet su bolje prosli. Gledali slikom na sliku sa denisom latinom i navijali za 3 5 i 7 korpus hajmo sad ih tamo kaze malo bravo to to jos malo :)