Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
Kakav kreten moraš biti pa da krećeš ubijati ljude koji nisu nikom krivi zbog ničega. I vi se pitate što vanzemaljci neće nama da dolaze?
Kad se je glasalo za rezoluciju u UN Nigerija je bila sudržana za svoj glas uz komentar, da ne može biti jedna strana kriva za sukobe. Znači ako gledamo po njihovo nije samo Boko Haram kriv,...
Nigerija je suzdržana u SB UN, o rezoluciji za genocid. Bravo Boko-haram.
ovi ljudi (monstrumi) sa slike ne izgledaju kao da su sa ovog svijeta
podsjecaju me bez zezancije na predatora