Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi princa,pederčinee...
I kako mu se oduži ovaj gay vojnik? Imate li kakva saznanja?
Koliko je ovaj događaj bitan za BiH. Svaka čast njegovoj materi! Ali ovo- tja!
princ ja krajnje dostignuće HOMO sapiensa
Jel to znaci da je sad i on peder
Oh, sada se sve mora mijenjati, od britanske monarhije do bajki za djecu. Velikom Britanijom ce od sada vladati kralj i kralj umjesto kralja i kraljice. U bajkama ce princ spasavati princa umjesto princeze. Nece vise biti Snjezane i 7 patuljaka, vec Princ Njezan sa 7 patuljaka. Umjesto uspavane ljepotice, princ ce od sada ljubiti uspavanog ljepotana i tako ga probuditi iz stogodisnjeg sna. Pepeljuga ce ici na bal pleasti za grizelom i anastazijom umjesto sa princom. Sve se mijenja u zemlji kraljevskoj, sve u bojama duge.
hahahah, kakav plemeniti princ! pojavio se da spasi pedera i zavrsilo se sretno kao i u svakoj bajci....bbbbuuuahahahhhha!!!!!!!!
joj sracke hljebe ;-)
*** ramba kako je on zajeban, jes' harry ali vala nije dirty harry
sve možeš ali gay-eve i židove ne diraj..
Pedere ubi a židove ne diraj, samo im pustis plin