Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doći će kerovi (talijanski i francuski) opet na noge u šator kad bude trebalo nafte
ne daj se prijatelju :)
15:34 Reuters Zavrsnica G8 u saopstenju ne spominju no-fly zone. 16:16 Al Jazeera arapske Vijest da je avijacija revolucionara Airforce su uništili dva Gadafjeva ratna broda koja su potonula ,a treci je ostecen od obale Ajdabiya i Benghazi .
14:27 Al Jazeera arapske dopisnik je dao kompletan ažuriranje na trenutnu situaciju u Ajdabiya i susjednih područja: Područje se bombarduje s raketnim bacačima i avionima. Mi smo bili na našem putu prema Brega, ali je teška bombardiranje. Jedna granata je pala blizu nas. Mi smo se preselili natrag u Ajdabiya u kojem gradu se bombardiran u različitim područjima. Asfalt autocesta se bombarduju u pokušaju da je teško za revolucionare. Revolucionari pokušavaju blokirati avione s protuavionskim mitraljezima i raketama. Gadafi snage su, kako se stjerani negdje između Ajdabiya i Brega. Oni pokušavaju napraviti izlaz.
13: 28 Al Jazeera arapske dopisnik update od istoka Libije: Zapad Ajdabiye se bombarduje iz zraka . Brega je još uvijek u rukama revolucionara koji su borbe s napadima Gadafijeve vojske. Neki od Gadafi trupe su još uvijek prisutne u industrijskom području Brega, ali oni su satjerani u cosak i ne mogu pobjeći . Revolucionari su mogućnosti napasti stjerane vojnike ali, zbog straha da bi mogli ozlijediti civile u blizini u industrijskom području Brege oni se suzdrzavaju .
ZLOC.INAC JE ZLOC.INAC BIO CET.NIK ILI GADAFI... DOLJE TIRANI...
Saudijska vojnik ustrijeljen u Bahreinu Saudijska vojnik je u. bijen u sukobima nakon Bahrein upada od strane arapskih vojski da uguši proteste popularan u državi Perzijskog zaljeva, tvrde izvori. Službeni Bahrain sigurnosti kaže Saudijska vojnik je u. bijen od strane opozicionih protestanata u Bahreinu. U međuvremenu, hiljade protestanata u Bahraini imati priređene proteste ispred Saudijske ambasade kako bi protestovali zbog razmještanja Saudijskih vojnika u Bahreinu. ( MRS/MGH )
Saudijski princ (Izjava ) citat : \"Pa što ako smo korumpirani . Nismo mi \" izmislili\" korupciju. http://www.youtube.com/watch?v=wT2ca4Dge5Y
vidi se da je bio titov saveznik i prijatelj,nikad ne odustaje,samo čvrsta ruka...
Sejo, apsolutno se slažem sa tobom pa te citiram: \"Stoko sidji sa vlasti , pa dosta si hebo 42 godine svoj narod , ohani malo ,... \"
da su vlasti BiH bile pametne ko što nisu, podržale bi Gadafija javno i iskazali svu pomoć i podršku jer je jasno da će on opstati a kasnije bi on to itekako znao da cijeni i ekonomija BiH bi imala višestruke koristi..nije li isto i Tito uradio kada je Gadafi preuzeo vlast pa je Juga imala koristi..ali eto naše diplomate su kao i uvijek najpametnije :(
hahahahahhahahahah
Pukovniče Momire Srbi su uz tebe.
Naprijed Pukovnice, mi smo uz tebe kao sto si i ti bio uz nas.