Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@xxlx Uvijek je tako, žene same biraju te poremećene likove i onda kada se neko sr­anje desi hajmo kriviti druge. Da je našla finog lika bila bi živa, ali ne, fini nisu "zanimljivi".
Ja kako sam skonto,ona je pogrijesila sto nije oscaru poslala poruku da ce prespavat kod njeg a ne ovom svom "drugom" ocu.Mozda je trebala poslati obojici.Da se osigura 100%!
ovaj dio teksta mi je nejasan: "Ne znam da li će biti osuđena, ali želim mu da gori u paklu.
Zalosno ubiti ovako lijepu djevojku bez potrebe, jednostavno joj samo mogao dati nogu, ipak bi my ostala makar jedna hehehehehe.
Oscar je oduvijek imao tamnu stranu, pa majku mu ko je nema?
budi budan
Oskar je g.v.o od covjeka...
ja oscaru nevjerujem....
A ja sam skontao da klix nema o cemu da pise pa pise samo o ovome..... DAJ POPUSTITE......
samo sam ušao ovde da napišem da me savršeno zaboli k... i za reevu a i za oscara
u laži su kratke noge
bas sto kazes. koja ironija. i on da joj dodje glave. sudbina je cudo, dzaba je.
mogla je imati svakog muskarca, ona potrcala za paraolimpijcem. Kakva ironija. Cudno zensko!! Nevjerovatno