Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta pobiće nas?
JEDINI IZVOR ISTINITIH INFORMACIJA http://mathaba.net/news/?x=630912
i to je predznak Sudnjeg dana, kad na Zemlji zavlada blagostanje, tako da neće biti onoga kome ćeš moći udjeliti milostinju...Pametnom je i išaret dovoljan!
Pa ko kad ce poumirat ..
Ocijenilo je Nacionalno obavještajno vijeće Sjedinjenih Američkih Država... a ne: \"ocijenio je Nacionalno obavještajno vijeće Sjedinjenih Američkih Država..\"
Zar je moguce da postoje ovako glupi ljudi lol
Normalno da ce se smanjiti siromastvo. Kad mi bosanski patriote vratimo nasu Republiku BiH, legitimni ustav RBiH i ukinemo Pederaciju i Šumsku svima ce nam biti bolje. Pridruzite nam se : https://www.facebook.com/groups/376296449089557/
Valjda preDviđa se, a ne previđa se.
Normalno da se smanjit,pomrijet ce jer nemaju sta jest...ja mi istrazivaca i g...na
Zar nas neće masoni smanjiti na 1.5 milijardi stanovnika, gdje ce biti samo jedna vlada, jedna religija (masonska).
Kako sad to kad predvidjaju smak svijeta krajem 2012 ? Ma da sam normalan poludio bi od ovih predvidjanja...
To ne važi za muslimane, samo za vlahe