Upozorenje Nicolasa Sarkozyja
0
"Preventivni napad" na iranske nuklearne objekte
Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest se ovo nedonosce razlajalo. Novi Hitler na pomolu.
jojoj francuska sto se igrate vatrom,sto vas zemlja vuce sebi.......
bosanceros krese kobilu
Ruski imigrant....... Doci ce glave ovaj Francuskoj, hahahaha Ahmadinedzad vam je vec jednom srusio Temple u Jerusalemu \"Nabuchodinosor\" .....ponovo ce..........!
Pas koji laje neujeda.... narodna
Treba ih poravnati sa zemljom i zavrsiti sa tim.
bolje bi ti bilo da preventivno opališ svoju karlu, da ne bi postojale ambicije da je opali neko drugi!
eto crvenih mundira
Stidi se rijeci gazape... Osilio si se akcijom u Libiji...
I Srbi su napravili preventivni genocid u BiH
nije ovo dzaba SARKOZNA izjava
Ajde Nicolase ti prvo malo narasti, barem jos 20-tak centimetara pa se onda ku*ci. Samo me interesuje kad su ovi francuzi bili neki \"borci\" :D
bosanceros-smrdi
ToniKurcic87 Jel ovo toni il se neko posro??? Toni, jesi li se to vratio sa gey pridea???
Uh jbte, koliko analitičara na jednom mjestu, i svi znaju rješenje svjetske krize, ali za vlastitu krizu se ne obaziru, to je nesebičan narod !
Svašta bih mu se nagovorio : Prvo pometi u svojoj avliji pa onda.... Koliko ima nuklearnih bombi u Francuskoj, Engleskoj , Americi,Kini, Pakistanu, Koreji,Rusiji, Norveškoj.... pa se (ne) bojimo da će neko da ih \"pukne\" koji pukne.... Licemjerno , kolonijalistički.....Sudnji dan je tu samo čekamo da se pojavi novi Hitler ili ludak koji će pritisnuti \"crveno\" dugme... Niko da povuče ručnu i kaže stani.
Dabogda Srbija nikad neusla u EU zbog nje same.......