Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas, 5 dana nakon sto vec znamo da je sud donio odluku da drzava Nizozemska nije (su)odgovorna za smrt ljudi u Potocarima, zelim se zahvaliti na podrsci koja mi je pruzena putem ovog foruma (zizitop, pravda, realist, cpc). Pozdrav Hasan
Hasane, sretno ti od srca. Svi znamo da ti nista ne moze vratiti tvoju porodicu, ali isto tako vjerujem da bi presuda u tvoju korist pomogla da barem malo olaksas svojoj dusi. Neka ti je sa srecom!
Samo naprijed po zlikovcima! Svaka cast!
Postovani Gospodine Nuhanovicu, Nadam se da ce presuda biti u Vasu korist, ako nista, a onda kao mala satisfakcija za stravicni zlocin nad Vasom i mnogim drugim porodicama u Bosni i Hercegovini. Hvala Vam za ulozeni trud da raskrinkate zlocince i njihove saucesnike. Srbin rodjen i odrastao u Sarajevu
Dragi prijatelju zelim ti sve najbolje i presudu u tvoju korist, ali to bi bio povod za odmotavanje puno duzeg klupka u kojem je ovaj slucaj uvijen,umotan. Bojim se licemjerstva i zavjere vec svima nama poznate. Ko zna??.... U svakom slucaju \"SRETNO\"